Antena 3 CNN Adevăruri ascunse Mihai Voropchievici, caracteristicile unei persoane puternice: "Învaţă din greşeli şi nu aştepta schimbarea"

Mihai Voropchievici, caracteristicile unei persoane puternice: "Învaţă din greşeli şi nu aştepta schimbarea"

Numerologul Mihai Voropchievici a explicat, în cadrul emisiunii Adevăruri Ascunse de la Antena 3, care sunt caracteristicile unei persoane puternice.

Mihai Voropchievici, caracteristicile unei persoane puternice: "Învaţă din greşeli şi nu aştepta schimbarea"
de Alin Tarnovschi    |    30 Ian 2021   •   19:35

Sunt câteva situaţii pe care şi voi acasă le puteţi puncta şi verifica, chiar pe pielea dumneavoastră. Te adaptezi la situaţii noi? Înveţi din greşelile tale? Găseşti echilibrul interior?

Unii sunt acolo în stradă, alţii stau acasă la televizor, alţii se duc în concediu, alţii se duc la cumpărături. Dacă nu te adaptezi la nişte situaţii noi, schimbarea nu va veni şi nici nu e atât de uşor. Dacă nu ai o pornire lăuntrică să te urnească către ceva interesant. Că asta înseamnă să te schimbi.

Sunt foarte multe persoane care provoacă schimbarea dacă nu o au, nu suportă să trăiască în monotonie. Cei care preferă confortul vor sta toată viaţa pe ceva liniar, vor fi toată viaţa simpli spectatori.

Dacă nu vrei să înveţi din greşelile tale, nu vei participa la schimbare. Şi nici nu vrei să înveţi. E important să te implici.

Dacă stai să aştepţi să provoace altul schimbarea pentru tine, nu va veni niciodată. Decât în rău. Pentru că nimeni nu îţi va face o schimbare aşa ca să te simţi tu bine.

Caracteristicile unei persoane puternice, cu Mihai Voropchievici

Să îţi găseşti echilibrul interior înseamnă să te înţelegi tu cu tine, să te iubeşti tu cu tine. Fă-ţi 10 minute timp pentru tine, un mic proces de analiză şi dacă nu eşti mulţumit cu aceste lucruri, e normal că vei fi agitat, vei crea stări de ceartă cu cei din jur.

Lipsa echilibrului interior nu face din tine decât o bombă cu ceas. Trebuie să aduci un echilibru între persoana care eşti şi persoana care vrei să fii.

Ştii să îţi echilibrezi emoţiile şi gândirea raţională?

Aici e un pic mai complicat. Dacă eşti în stare într-adevăr să iei decizii raţionale într-o situaţie de criză, eşti cel mai câştigat. Dacă ai stăpânit echilibrul ăsta între gândirea raţională şi emoţie.

Trebuie să fii foarte puternic să te bucuri de succesul celuilalt. 

Dacă îţi atribui o supraevaluare, eşti prea grandoman, în momentul în care ai dat primul rateu, revii cu picioarele pe pământ.

Îţi confrunţi fricile! Până nu îţi învingi fricile, nu ai cum să treci peste o situaţie. Punându-te faţă în faţă cu pericolul, abia atunci poţi depăşi această frică.

Te preţuieşti ca persoană. Nu poţi preţui niimc în jurul tău dacă nu te preţuieşti pe tine.

Eşti responsabil, eşti recunoscător, ai răbdare, te concentezi pe pe pasiunile tale.

×
Subiecte în articol: Adevăruri ascunse Mihai Voropchievici
Parteneri
Elena Mateescu anunță o nouă schimbare a vremii, de Florii
x close