Antena 3 CNN Adevăruri ascunse Mihai Voropchievici, atenționare: ”Aceste persoane trebuie să se căsătorească până la 28 de ani, maxim 30”

Mihai Voropchievici, atenționare: ”Aceste persoane trebuie să se căsătorească până la 28 de ani, maxim 30”

Sunt anumite persoane care e indicat să se căsătorească până la vârsta de 28-30 de ani, iar aceasta nu este o tradiție, ci o realitate, a spus numerologul Mihai Voropchievici, la Antena 3.

Mihai Voropchievici, atenționare: ”Aceste persoane trebuie să se căsătorească până la 28 de ani, maxim 30”
Sursa foto: Antena 3
de Georgiana Adam    |    09 Mai 2021   •   19:26

Pentru a afla care sunt aceste persoane, tot ce trebuie să faceți este să vă calculați cifra de destin. 

Cifra destinului spune ceva despre noi și ne ajută nu numai în găsirea partenerului, dar și să ne cunoaștem mai bine și să știm cum să acționăm pe viitor pentru a ne fi nouă bine.

Cum ne calculăm cifra destinului

Pentru a ne afla cifra de destin, trebuie să adunăm data nașterii cu luna nașterii și anul nașterii, până obținem o singură cifră. Spre exemplu, dacă cele trei date adunate dau ca rezultat 11, adunăm apoi 1 cu 1, care dă 2. Așadar, cifra destinului este 2.

Atenționarea lui Mihai Voropchievici se referă, însă, toate persoanele care au cifra de destin 5.

”Cei care au cifra de destin 5 au un curaj nebunesc în a-și căuta partenerul, e cea mai năbădăioasă cifră, lor le e foarte greu să găsească ceva pe calapodul lor, ceva care să-i mulțumească din toate punctele de vedere. 

Mihai Voropchievici, despre cei cu 5 cifră de destin: Căsătorie timpurie și nu căutați prea mult

Ei trebuie să se căsătorească până la 28 de ani, maxim 30, că pe urmă greu găsesc, că sunt niște ciufuți. Au cel mai mare procent de egoism. Cheia fericirii: căsătoria timpurie și nu mai căutați prea mult”, a spus numerologul Mihai Voropchievici, sâmbătă, la emisiunea Adevăruri ascunse, de la Antena 3.

Cifra destinului, decodificată de Mihai Voropchievici. Ce spune despre noi și cum ne ajută în găsirea partenerului

 

×
Parteneri
Directorul ANM anunță prognoza meteo în România. În unele zone va ninge
x close