Antena 3 CNN Adevăruri ascunse Mihai Voropchievici: Iată ce fel de viață ai în funcție de numele pe care îl porți

Mihai Voropchievici: Iată ce fel de viață ai în funcție de numele pe care îl porți

Ați fost vreodată curioși să vedeți câte litere aveți în nume și prenume? Dacă aveți în total un număr din două cifre, le mai adunați o dată ca să rezulte un număr între 1 și 9, a explicat Mihai Voropchievici.

Mihai Voropchievici: Iată ce fel de viață ai în funcție de numele pe care îl porți
de Gabriel Dano    |    23 Feb 2021   •   21:26

Semnificația pentru cei cu numărul 1

Vor găsi în viață căi originale de rezolvare și așa îi vor impresiona pe ceilalți. Sunt mobili, isteți, găsesc soluție în orice domeniu, sunt activi, se adaptează imediat oricărei situații.

Semnificația pentru cei cu cifra 2

Cei cu cifra doi sunt omenii săritori, având capacitatea de a îi lăsa pe alții să conducă și de a respecta ordinele primite. Veniți în ajutor, iar atunci când acest lucru se impune, relațiile de colaborare vor fi încununate de succes. Dacă ai cifra doi, talentul tău este unul diplomatic, ieși în evidență foarte pregnanat. Doi este cifra asocierii, a colaboratorului, a omului care nu dorește neapărat să iasă în evidență, dar care lucrează din umbră, din spate și face ca lucrurile să se miște. Cel cu cifra doi este o persoană comunicativă și sensibilă, cu multă diplomație. Aceștia sunt persoane care lucrează mai bine în asociere, decât individual.

Semnificația pentru cei cu cifra 3

Fiind un numar dinamic, 3 îi face pe nativii lui independenti, îndrăzneți, activi, foarte muncitori, disciplinați și încrezători în forțele proprii. Trebuie să lupte cel mai mult ca să reușească în viaîa.

Semnificația pentru cei cu cifra 4

Cei care au numărul patru sunt persoane care și fixează obiective realiste și le abordează metodic. Îți folosești din plin și cu succes gândirea ta analitică. În general preferați soulții practice și convenționale. Nu te implici emoțional în rezolvarea probleme. Ordinea, disciplina, onestitatea sunt caracteristice acestor nativi. Nu crezi până nu vezi. Constatați singur problema.

Semnificația pentru cei cu cifra 5

Acești nativi au capacitatea de a accepta schimbările. Soluțiile noi au șanse mari de izbândă. Rpeziciunea și mobilitatea ta sunt caracteristicile cele mai evidente. Aveți o mintă alertă și un simț extraordinar al afacerilor. Sunteți niște întreprinzători de marcă și niște negustori foarte buni. Sunteți extraordinari de curioși. Sunteți intuitivi și cu ajutorul acestei calități puteți găsi cele mai rapide rezolvări.

Semnificația pentru cei cu cifra 6

Acești nativi au simțul răspunderii în luarea deciziilor. Nu neglijează efectele asupra acestei acțiuni. Abordează totul cu multă înțelegere și precauție.

Oamenii cu numărul 6 abordează totul cu multă înțelegere și precauție. Sunt responsabili și iubitori. Totodată e numărul afectivilor. Ei sunt cei care își doresc o familie în care să troneze fericirea, armonia, dragostea și respectul reciproc. Câteaodată se întâmplă să fiți nemulțumiți de alegerile voastre din viață.

Semnificația pentru cei cu cifra 7

Acești nativi știu să găsească răspunsuri în propria persoană. Sunt o fire meditativă, foarte inteligenți și independenți, totodată. Nu le plac sfaturile, de multe ori refuză să acționeze dacă circumstanțele nu sunt favorabile. Oamenii cu cifra 7 sunt mai introvertiți. Analizează, sunt demni și rezervați, deseori misterioși. Aceștia pun multă bază pe intuiție. Sunt mai singuratici cu oamenii pe care nu îi cunosc, dar afectivi cu cei apropiați. Misterul lui 7 este acel om căruia îi place să citească, să lectureze, dar care are opinii ferme și directe.

Semnificația pentru cei cu cifra 8

8 este numărul încrederii și al hotărârii, al misterului și al celor neînțeleși. Viața lor este o luptă pemanentă, în care nu cedează până nu-și ating scopul. Introvertiți, retrași, răbdători, profunzi, calmiși sobri.

Semnificația pentru cei cu cifra 9

Cei cu acest număr spun mai întâi NU și apoi DA, sunt predispuși la accidente și neplăceri legate de foc, explozibil sau electricitate. Când sunt frustrați, devin răzbunători, agresivi și chiar cruzi. Reactionează prompt la primul semn defavorabil. Mecanismul lor de apărare este puternic și mereu în gardă, pregătiți să facă față oricărei probleme. De aceea, stârnesc invidia celor din jur pentru repeziciunea și indemânarea cu care se descurcă. Ei își doresc permanent să fie iubiți și simpatizați.

×
Subiecte în articol: Mihai Voropchievici Adevăruri ascunse
Parteneri
Imagini spectaculoase în România - Aurora boreală surprinsă în Bacău
x close