Antena 3 CNN Adevăruri ascunse Mihai Voropchievici: Ce trebuie să faci pentru a o lua de la capăt în viață

Mihai Voropchievici: Ce trebuie să faci pentru a o lua de la capăt în viață

Numerologul Mihai Voropchievici a explicat în emisiunea „Adevăruri Ascunse”, difuzată în fiecare sâmbătă seara, la Antena 3, începând cu ora 18.45, cum putem să o luăm de la capăt în viață. „Nu e greu să o iei de la capăt. Decizia de a începe acest lucru e mai complicată”, a spus Voropchievici.

Mihai Voropchievici: Ce trebuie să faci pentru a o lua de la capăt în viață
Sursa foto: Antena 3
de Gabriel Dano    |    11 Iun 2021   •   17:58

Uneori este dureros sau pur și simplu greu să o luăm de la capăt, însă este necesar. Poate cel mai important lucru în acest caz este să iei decizia.

„Nu e greu să o iei de la capăt. Decizia de a începe acest lucru e mai complicată. De multe ori când s-au întâmplat astfel de fenomene și a trecut printr-un lucru care te-a scuturat, un cutremur din acesta sufletesc pierzi încrederea în tine.

Iar primul pas este recâștigarea încrederii în tine. O doamnă a mers șase luni de zile la consiliere psihologică pentru că nu reușea. Nu am fost răutăcios, dar i-am spus: doamnă, sunt două variante: ori dvs. încă sunteți un Gică Contra și nu vreți să vă reveniți ori psihologul nu știe să vă prindă de acolo de unde trebuie

Mergi într-o biserică și te simți fantastic de bine. Mergi în alt lăcăș, tot Casa Domnului, dar parcă acolo nu te simți la fel de liber. Pentru că dacă mergi constrâns în Casa Domnului nu ai făcut nimic. Așa e și în viața de zi cu zi. Dacă vrei să pășești într-o viață nouă cu alte constrângeri și nu ai dat bagajul care te-a adus acolo, nu te-ai debarasat de rucascul acela cu toate neîncrederile, cu toate fricile, scepticismul respectiv, nu vei reuși. Distrugerea ta ca om pleacă din subconștient", a spus Mihai Voropchievici, la 'Adevăruri ascunse'.

×
Subiecte în articol: Adevăruri ascunse Mihai Voropchievici
Parteneri
ANM anunţă temperaturi de vară: "Să ne bucurăm de acest weekend"
x close