Antena 3 CNN Adevăruri ascunse Destinul anului 2021 stă scris în palmă. Secrete dezvăluite de Mihai Voropchievici

Destinul anului 2021 stă scris în palmă. Secrete dezvăluite de Mihai Voropchievici

Numerologul Mihai Voropchievici a dezvăluit, în cadrul emisiunii Adevăruri Ascunse de la Antena 3, secretele destinului fiecăruia dintre noi, în anul 2021, prin chiromanţie, adică cititul în palmă.

Destinul anului 2021 stă scris în palmă. Secrete dezvăluite de Mihai Voropchievici
de Alin Tarnovschi    |    02 Ian 2021   •   20:00

Pentru cei de acasă, vă dau o probă de lucru. Suntem pe 2 ianuarie. După ce se schimbă apele, după Bobotează, pentru că până atunci nu se fac minuni de genul acesta, ne botezăm şi noi întru cunoaştere.

Şi faceţi în felul următor: luaţi o bucată de coală albă şi încă una pentru mâna dreaptă. Luaţi un pix negru sau un creion, puneţi palma pe coală şi daţi contur la mâna voastră până la încheietură. O puteţin pune şi pe faţă, şi pe dos.

Daţi conturul şi apoi veniţi pe palmă şi vedeţi că aveţi trei linii de bază care obligat le găseşti la toată lumea: linia vieţii, linia capului (la mijloc) şi linia inimii. La unele persoane mai există şi o altă linie, pe mijloc, linia destinului. Astea sunt liniile de referinţă.

Uniţi-vă degetele şi mai faceţi un desen cu înălţimea degetelor când puneţi palma pentru că acolo se scoate perfect. Apropiate degetele, iar palma să fie la 90 de grade, adică pe o masă. Şi pe stânga, şi pe dreapta.

Destinul anului 2021 stă scris în palmă. Secrete dezvăluite de Mihai Voropchievici

Notaţi-vă fiecare şi vedeţi în funcţie de fiecare unde are punctul. Luaţi o sfoară, o aţă mai groasă şi puneţi într-un lipici ca să poată fi îndoită, sau o sârmă, şi îndoiţi-o perfect pe linie până unde se duce. Astea le puneţi într-o cutie şi le ţineţi până la 31 decembrie. Aveţi lungimea acelui fir de aţă, aţi luat şi pentru linia capului, şi pentru linia inimii. Le măsurăm pe toate (n.r. liniile) ca să vedem câtă dorinţă avem noi să trăim mai mult.

Atunci veţi vedea că, la finalul anului, până unde aţi măsurat voi, linia vieţii se va lungi. Că e un milimetru, asta înseamnă încă un an, dacă se duce la cinci milimetri asta înseamnă încă 10 ani.

Vedeţi şi degetele, că ăştia care sunt chitiţi pe bani parcă li se lungesc şi degetul arătător mai mult. Dacă nu se lungeşte, se va îngroşa. Pentru că banii pot fi foarte mulţi în diferite moduri.

În funcţie de ce ne dorim, vin schimbări în viaţa noastră şi v-am spus: plecaţi cu stânga pentru că stânga este cea care primeşte.

Vă întoarceţi palma pe verso şi vedeţi lunulele. Dacă acum sunt foarte scăzute, iar la finalul anului le observaţi. Cu cât sunt mai înalte, cu atât dorinţele şi schimbările sunt mai mari. Cu cât sunt pe anumite degete, v-am spus: arătătorul e pentru bani, mijlociul este pentru a rezolva şi pentru alţii, inelarul este pentru poziţia socială şi căsătorie, iar degetul mic este mercurialul şi arată cât de buni negustori sunteţi. Degetul mare nu se va schimba niciodată.

Orice linie, steluţă, punctuleţ care apare, notaţi-l. De curiozitate.

Mai e un secret atunci când vă tăiaţi unghiile. Vedeţi cât de tari sunt la tăiat pentru că tot pe latura de sănătate vine. Şi atunci ne dăm seama că lipseşte calciu.

×
Subiecte în articol: Mihai Voropchievici Adevăruri ascunse
Parteneri
Judecătoarea din dosarul lui Vlad Pascu rămâne în funcție! CSM a decis
x close