Antena 3 CNN Adevăruri ascunse Eveniment astrologic rar. Mihai Voropchievici explică cum ne influenţează

Eveniment astrologic rar. Mihai Voropchievici explică cum ne influenţează

Mihai Voropchievici a vorbit în cadrul emisiunii ”Adevăruri Ascunse”, de la Antena 3, despre cum trebuie să acționăm, având în vedere evenimentul astrologic rar. Toate planetele sunt în mișcare dreaptă, iar numerologul a explicat cum ne influențează.

Eveniment astrologic rar. Mihai Voropchievici explică cum ne influenţează
de Georgiana Adam    |    24 Ian 2021   •   00:47

''Toate planetele în mișcare directă. De N ori auzim și vehiculăm discuția - Păi de aia nu ne înțelegem, că e Mercur retrograd. Explicăm mai simplist și mai plastic. Dacă ai un drum și e drept, cum spunem acum, toate planetele urmează un drum drept, deci nu e cu suișuri și coborâșuri, adică retrogradările astea, acolo sunt niște stopuri, niște opreliști pe care trebuie să le depășești ca să înțelegi, că retrogradările unor Planete nu vin decât cu scopul de a ne face să înțelegem unde am greșit și ce ar trebui să îndreptăm în viața noastră. Trebuie să dăm frâu liber liniștii, bunăstări. 

''Din 14 până în 30 ianuarie este prima fază și apoi din 21 februarie până în 27 aprilie''

(...) Există acea oportunitate dată de tot ce înseamnă sistemul acesta planetar și tot ceea ce înseamnă univers, ca noi să ne îndeplinim niște dorințe demult timp pe care le aveam. Să putem evolua într-o anumită direcție. Avem probleme de sănătate. E cea mai bună perioadă să ne axăm pe niște tratamente. Nu trăim neglijat această perioadă, pentru că sunt perioade bune pentru însănătoșire, perioade bune pentru a acționa să schimbi un loc de muncă, vrei să faci o schimbare în viața ta. Ți-a crescut numărul membrilor de familie și vrei să te extinzi. Caută. Oportunități N sunt ca să găsiți apartament destul de convenabil și ca preț și cu spațiu mai mult (...) Orice schimbare pe orice plan este bună. Problema e că noi trebuie să acționăm, pentru că energia ajută. E o perioadă destul de mare și e păcat să nu folosim. Mai avem încă o săptămână din ianuarie. Intervalul celălalt e un fel de respiro, adică vedeți cam ce s-a întâmplat.

''Trebuie să ne mișcăm rapid. Anul acesta este anul oportunităților''

Oportunitățile nu vin să se roage de tine. Cei care înțeleg că trebuie să acționeze și este spre beneficiul lor, vor face aceste treburi, iar după aceea, ceilalți care nu au acționat vor veni să conteste. Documentați-vă.

Schimbările sunt și la nivel individual, dar și la o masă mare de colectivități. Tu schimbarea nu o faci doar pentru tine în familie, schimbarea e benefică și pentru ceilalți, deci hai să acționăm (...) Optimizarea condițiilor de viață, optimizarea locului de muncă, găsirea tuturor acelor oportunități care s-au ivită, să le aplicăm în viața noastră. Dați-le curs. Și pe plan sentimental trebuie să ne grăbim. Nu pierdeți oportunități'', a explicat Mihai Voropchievici la Antena 3.

 

×
Subiecte în articol: Mihai Voropchievici Adevăruri ascunse
Parteneri
Un medic ATI de la Institutul "C.C Iliescu" şi-a pus capăt zilelor
x close