Antena 3 CNN Adevăruri ascunse Lidia Fecioru și Mihai Voropchievici: Frazele care îți aduc sărăcia în casă. Nu le mai folosi niciodată!

Lidia Fecioru și Mihai Voropchievici: Frazele care îți aduc sărăcia în casă. Nu le mai folosi niciodată!

Cum vorbim și gândim ne determină mentalitatea și întreaga viață. În cadrul emisiunii Adevăruri ascunse de la Antena 3, Lidia Fecioru și Mihai Voropchievici au prezentat frazele care ne blochează și fac să nu avem o viață împlinită.

Lidia Fecioru și Mihai Voropchievici: Frazele care îți aduc sărăcia în casă. Nu le mai folosi niciodată!
de Georgiana Adam    |    10 Ian 2021   •   12:41

Pornind de la fraza "nu am bani pentru asta", folosită de mulți dintre noi, Mihai Voropchievici a explicat:

În teoria esoterică se spune în felul următor - dacă îți dorești un lucru nu te crampona niciodată de prețul lui, chiar dacă nu ai banii. Pornește cu setarea mentală eu acest lucru îl voi avea. Indiferent cum vei face și cât va dura. Dacă ne setăm negativ, nu vom reuși niciodată.

"Nu voi câștiga niciodată atâția bani" este o frază limitativă, a cuiva care nu își face planuri mari și se plafonează.

"Doar hoții câștigă, oamenii cinstiți nu" - asta e o etichetare a vremurilor noastre, folosită de părinți către copii, care demobilizează noua generație. De evitat. Nu doar furând poți deveni prosper. 

"Acești bani sunt pentru zile negre" . Să nu dăm conotații negative, să gândim cu bucurie cum ne vom obține și cheltui banii. 

"Nu îmi place jobul meu, salariul este mic, dar am stabilitate" - aceștia sunt plafonații și invidioșii. Dacă te menții acolo, doar atât vei avea. Îndrăznește mai sus, mai mult!

Urmăriți integral sfaturile oferite de Lidia Fecioru și Mihai Voropchievici:

×
Subiecte în articol: Mihai Voropchievici Adevăruri ascunse
Parteneri
Cod galben de ploi, vijelii și grindină! București și alte 23 de județe vizate
x close