Antena 3 CNN Adevăruri ascunse Mihai Voropchievici şi Lidia Fecioru, despre semnele care arată că eşti invidiat în secret: "Ne încărcăm viața cu nervi, cu stres. Pentru ce?"

Mihai Voropchievici şi Lidia Fecioru, despre semnele care arată că eşti invidiat în secret: "Ne încărcăm viața cu nervi, cu stres. Pentru ce?"

Numerologul Mihai Voropchievici şi bioenergoterapeutul Lidia Fecioru, au dezvăluit în cadrul emisiunii Adevăruri ascunse, care sunt cele 7 semne care arată că eşti invidiat în secret.

Mihai Voropchievici şi Lidia Fecioru, despre semnele care arată că eşti invidiat în secret: "Ne încărcăm viața cu nervi, cu stres. Pentru ce?"
de Georgiana Adam    |    17 Apr 2021   •   20:29

Mihai Voropchievici şi Lidia Fecioru au vorbit în emisiunea ''Adevăruri ascunse'', despre cum putem depista persoanele care ne invidiază.

De cele mai multe ori, invidioşii sunt prietenii falşi care fac glume jignitoare, menite de a ne defăima.

"Sunt atâtea semne, că cineva vine cu această invidie, cu un anumit scop în viața ta, că el te invidiază pentru că are motive pe care nu le găsește la el.

Mihai Voropchievici: "Întotdeauna, invidia pleacă de la ceea ce nu recunoști la tine"

 Eu dacă am o invidie, eu știu că lucrul acesta nu l-am obținut eu, dar aia nu e invidie. Pentru unii care sunt evoluați, aia înseamnă un stimulent. Adică, dacă el poate să facă, eu nu pot? E implus, e o mobilizare. Dar dacă eu vin și încep să mă interesez de tine, păi ce studii ai tu, unde le-ai făcut, și cine ți-a plătit facultatea, etc., nu intri la o idee, de ce se interesează persoana atât de mult și de ce vrea atâtea detalii (...) Mai există și opțiunea că e o persoană limitată, nepoliticoasă și prea curioasă, dar în fond, ea vrea să afle niște detalii, niște date, să își facă un dosar, ca să te poată ataca. Amenințările pornesc de obicei de la niște glume jignitoare la adresa persoanei respective. Le dă așa, cu dus-întors, cam ambiguue.

Hai să îți spun un caz, cu nu știu ce, dar de fapt el te prelucra pe tine. Persoana invidioasă râde de tine, dar de față cu ceilalți. Nu pe ascuns, pentru el trebuie să te distrugă de față cu ceilalți (...)

Mihai Voropchievici: "Invidioșii sunt prietenii falși!"

Cei care vin, se hrănesc pe lângă tine, se simt bine și când prind ocazia, ei au senzația că ies ei în evidență și atunci încearcă să te denigreze. Se urcă pe tine, nu se cațără. Ne pun într-o situaţie neplăcută, datorită faptului că el vine şi te întreabă dacă te-ai supărat, că el a făcut o glumă şi spune că nu ai simţul umorului. Dacă îl găseşte pe unul care chiar nu are simţul umorului, îl trimite la origini de nu se vede. Şi merită să strici şi bătuţ pe el.

''Mai sunt şi cei care vin tiptil şi se bagă în viaţa ta oferindu-ţi ajutor, chiar dacă nu ai nevoie!''

 Îţi oferă un ajutor nesolicitat. Cel care vrea să fie drăguţ şi să-ţi ofere ceva care să îţi facă o bucurie, o face cu bucuria lui de a o face, nu sub formă de manipulare. (...) Ăştia vin cu tendinţa de a-ţi oferi un vârf de ac şi a-ţi lua o papiotă întragă, pentru că el vine cu tendinţă, să profite. Întotdeauna, cadourile nesolicitate vin de fapt cu un preţ şi poate îl plătim mult mai scump. Cei care spun că sunt aşa-zişii prieteni, de exemplu, vorbim despe Lidia. Tu îi spui lucruri frumoase şi eu vin şi te întreb, dar de ce îi spui lucruri, ce a făcut pentru tine. Deci, eu caut să te deturnez. Fitilgii. Ei întotdeauna vor veni când este mai multă în jur, când e un public. Acolo se simt ei bine, ca să iasă în evindență.

"Persoanele invidioase nu se vor bucura niciodată de succesul tău, absolut niciodată!"

Ele nu împărtăşesc nici succes, nici bucurie, nici starea de fericire care poţi să o ai, la un moment dat. (...) Ei spun că sunt şarmanţi, glumeţi. Mai e cineva ca el? Să vă ferească Dumnezeu de asffel de închipuiți care apar pe lângă noi, pentru că ei se supără și se simt jigniți, atunci când tu ai reușit (...), a spus Mihai Voropchievici.

Lidia Fecioru: "Ne încărcăm viața cu nervi, cu stres. Pentru ce?"

(...)  Și noi avem traumele noastre. Nu trebuie să lași să îți traumatizeze mintea. Nu va voie lucrurilor în interiorul tău. Ăla e un balast, cu care tu te încarci și la un moment dat, te trezești că nu mai trăiești viața ta, că trăiești în viața tuturor celorlalți și nu mai exiști în viața ta. Practic, încarci organismul, mintea, sufletul, cu tot balastrul ăsta, al tuturor. Păi, dacă e bârfitor, să fie bârfitor. E problema lui. Dacă tu îl ții departe și nu va mai afla lucruri importante din viața ta, practic îi iei unealta bârfei. (...) Gura lumii nu a astupat-o nimeni, niciodată și nici nu o să o astupe. 

Lidia Fecioru: "Nu vă încarcați cu balastrul celorlalți"

Nici noi nu le știm pe toate. Poate că și noi, spunându-vă vouă, și noi le învățăm la rândul nostru. Unele lucruri. În fiecare clipă eu învăț. Și de la o mâță. De la tot învăț.  Nu ne încarcă nimeni cu forța, nu ne pune nimeni să stăm într-un cer de oameni din aceștia. Preferi să pleci? Pleacă. Nu te ține nimeni acolo'', a spus Lidia Fecioru, în cadrul emisiunii Adevăruri ascunse.

Interviul integral, în materialul video de mai sus.

×
Parteneri
Firea și Burduja sunt noii candidați la Primăria Capitalei
x close