Antena 3 CNN Adevăruri ascunse Mihai Voropchievici, zodiile și echinocțiul de primăvară. Vin schimbări pentru mulți nativi

Mihai Voropchievici, zodiile și echinocțiul de primăvară. Vin schimbări pentru mulți nativi

Mihai Voropchievici a arătat, sâmbătă, la Adevăruri ascunse, cum sunt influențate zodiile de echinocțiul de primăvară

Mihai Voropchievici, zodiile și echinocțiul de primăvară. Vin schimbări pentru mulți nativi
de Georgiana Adam    |    20 Mar 2021   •   21:08

Mihai Voropchievici: Berbecii să treacă la acțiune

Berbecii au parte de noi provocări dar le și caută. Pentru ei, sunt ca niște rampe de lansare pentru ce urmează să vină. Dacă nu te-ai urcat cu săniuța în vârful dealului, n-ai cum să prinzi viteză. E bine să dea dovadă de optimism, berbecii, pentru că aceste provocări vor aduce schimbări benefice. Dacă ați descoperit răspunsurile la întrebările ce v-au măcinat în timpul iernii, treceți la acțiune. Berbecul este o zodie de acțiune.

Mihai Voropchievici: Taurii să dea dovadă de mai mult calm

Taurii nu sunt o zodie de acțiune, dar ar face bine să dea dovadă de reținere, să precumpănească tot, să își seteze un ritm al lor. Este cel mai bine de adoptat de către ei metoda pașilor mici. Grăbiți-vă încet, bazați-vă pe diplomația pe care o aveți nativ și puteți avea succes pe plan profesional și sentimental în următoarea perioadă. Taurul, ca să se îndrăgostească, trebuie să iasă la pășune. În staul nu poate, el vrea câmp.

Mihai Voropchievici: Gemeni, nu începeți nimic nou dacă nu ați terminat proiectele vechi

Gemenii au lecție de învățat: Nu începeți nimic până nu terminați ce ați avut în derulare. Ei au tendința de a începe mai multe lucruri dintr-o dată și asta îi extenuează și cad frânți. În acest început de primăvară trebuie să se uite în oglindă și să se întrebe: eu sunt cel ce vrea de toate sau sunt cel calm? Te-apuci să faci ciorbă dar te gândești: dar parcă vreau și supă, și piftie. Ori faci ciorbă, ori supă, ori piftie. Nu porniți la atac cu o mie de idei, luați una, duceți-o la bun sfârșit și treceți la următoarea. Altfel, veți ajunge să faceți o vizită la medic, să-l întrebați dacă nu cumva aveți astenie de primăvară.

Mihai Voropchievici: Racii trebuie să își stabilească un țel

Racii au primit energie benefică până acum. Acum, benefic pentru ei ar fi să își orienteze această energie. Unele decizii luate acum pot fi reanalizate acasă. Gândiți o dată, de două ori dar lăsați să treacă noaptea, care e un sfetnic bun. Și a doua zi veți vedea că veniți cu amendamente. Comunicarea nu poate fi excelentă, pentru că ei în comunicare se consumă enorm. Și asta slăbește energiile. Ei nu se încarcă imediat în primăvara asta cu toate energiile. Energia racului este bine dozată astfel încât  să dea noroc în dragoste, în căsniciile care au ani de zile dar și într-o nouă oportunitate de a cuceri inima unui partener.

Mihai Voropchievici: Leii trebuie să își armonizeze toate relațiile

Primul lucru: leii să își armonizeze toate relațiile, în primul rând acasă. Din cauza agitațiilor de acasă, pot ajunge adevărate cazane sub presiune. Iar presiunea asta trebuie trebuie reglată. Concentrați-vă din când în când pe carieră, pentru că latența din iarnă v-a făcut să nu prea mai aveți chef de muncă.

Mihai Voropchievici: Pentru Fecioare, relaxare, detașare, timp personal

Dacă o fecioară a lucrat de acasă, a lucrat și pentru casă, și pentru serviciu. Ea are tendința să măture unde a făcut curat acum cinci minute. Dacă ritmul a fost atât de alert, încercați o cadă cu arome, un pahar, încercați niște muzică și relaxați-vă visând.

Mihai Voropchievici: Balanețele să se distreze

Balanțele, prin excelență, se încarcă cu energie când este totul este liniștit în jurul lor. Petreceți cât mai mult timp cu membrii familiei. Balanțelor, fugiți de tot ce înseamnă gânduri negre, stres. Când n-aveți ce face, puneți pe hârtie lucrurile care vă deranjează și dați-le foc.

Mihai Voropchievici: Scorpionii au uitat să reflecteze la sănătatea și la starea lor de spirit

Calitatea vieții pentru Scorpioni acum se definitivează. Câteva zile căutați să arătați mai tineri, nu vă mai neglijați. Fiți mai fresh. Faceți ceva mai multă mișcare sau măcar o plimbare. 

Mihai Voropchievici: Săgetătorii își clarifică gânduri

Următoarele săptămâni aduc claritate în gânduri. Din dorința voastră de a face prea multe, ați cam obosit și simțiți nevoia unei schimbări. Intuiția pe care o aveți, folosiți-o. Aveți și un timp mai scurt de a lua decizile. Pentru zodia voastră însă, intuiția de moment e mai bună.

Mihai Voropchievici: Capricornii să nu plece urechea la bârfe

Cei care stau la curte au tendința să rupă coada cazmalei. Provocările profesionale sunt factorii primordiali. Cei singuri pot lăsa sapa, pentru că astrele le sunt favorabile în dragoste. Fiți atenți să nu plecați urechea la bârfe

Mihai Voropchievici: Vărsătorii trebuie să profite de oportunități

Toate oportunitățile de la orizont vin cu anumite recomandări. Dați dovadă de calm, de diplomație și evitați un singur lucru pe care aveți obiceiul să îl practicați cu înverșunare: discuțiile în contradictoriu. Dacă veți avea suficientă răbdare să treceți peste obstacolele întâlnite va fi bine.

Mihai Voropchievici: Peștii caută să facă rost de bani

E o perioadă de asumare a responsabilității. Plănuiți cum să obțineți resurse suplimentare și cum să economisiți pentru a finaliza planurile făcute în perioada de iarnă. Încercați să fiți apropiați de cei din jurul vostru. Partenerii și cei dragi din jurul vostru vă ajută!
 

×
Subiecte în articol: Mihai Voropchievici Adevăruri ascunse
Parteneri
Cu cât crește, de fapt, salariul minim net de la 1 octombrie
x close