Antena 3 CNN Adevăruri ascunse Zodii cheltuitoare vs. zodii cumpătate, cu Mihai Voropchievici. Fecioarele sunt precaute, iar Peştii risipitori

Zodii cheltuitoare vs. zodii cumpătate, cu Mihai Voropchievici. Fecioarele sunt precaute, iar Peştii risipitori

În timp ce unele zodii sunt cumpătate și gestionează cu grijă banii, altele sunt impulsive și cheltuiesc banii în stânga și în dreapta. Numerologul Mihai Voropchievici a dezvăluit, în cadrul emisiunii "Adevăruri ascunse" de la Antena 3, care sunt nativii care dau gaură în portofel și cine sunt strângătorii zodiacului.

Zodii cheltuitoare vs. zodii cumpătate, cu Mihai Voropchievici. Fecioarele sunt precaute, iar Peştii risipitori
de Georgiana Adam    |    03 Iul 2021   •   20:09

Unele zodii au bani, iar altele nu. Primul indiciu este chiar ziua de naștere, însă meteahna este cu totul alta. Degeaba ai o zi bună de a avea bani, dacă tu ești o zodie risipitoare. Unii sunt mai cumpătați și strâng bani, iar alții sunt mai impulsivi. Au parte de bani, dar nu știu cum să-i cheltuiască, și atunci se trezesc că trebuie să muncească din nou.

Cum cheltuie banii nativul Berbec

Berbecul tinde să fie lipsit de griji din punct de vedere financiar. Pentru el, banii nu înseamnă neapărat ceva, ci sunt făcuți pentru a rezolva niște lucruri. Fiind competitiv din fire, nativul din zodia Berbec are prostul obicei să schimbe multe locuri de muncă. Se plimbă de colo până colo, fără să prindă rădăcini. Economisirea nu este punctul lui forte, și de cele mai multe ori risipește bani la primul impuls. Unii Berbeci tind să joace banii câștigați la jocuri de noroc. 

Cum cheltuie banii nativul Taur

Nativii zodiei Taur strang bani pentru că le place confortul, mâncarea bună și băuturile fine. Investesc bani pentru că vor să facă ceva cu ei. Știu să-i strângă, însă problema este că indiferent de ce sumă de bani ar fi vorba, suma este oricum infimă. Este consecvent: decât mult şi prost, mai bine puţin şi bun. Preferă câştigurile mici, dar constante. În general, succesul lor constă în tot ceea ce înseamnă investiţii imobiliare sau terenuri agricole. 

Cum cheltuie banii nativul Gemeni

Azi au bani, mâine nu, dar se echilibrează rapid. Pentru că se plictisesc repede, Gemenii schimbă foarte multe locuri de muncă. Se mută unde le convine și este câștigul mai mare. Dacă vor să facă investiții este recomandat să ceară sfatul lui consilier financiar. 

Cum cheltuie banii nativul Rac

Îi place stabilitatea financiară. Știe să câștige bani mulți, și de cele mai multe ori investeşte în zona familiei. Vor avea întotdeauna bani puși deoparte pentru că siguranța zilei de mâine contează foarte mult pentru nativii zodiei Rac. De obicei, Racii investesc în imobiliare.

Cum cheltuie banii nativul Leu

Au simțul luxului. El trebuie să arate cine este. Se naște cu norocul de a avea bani. Este mărinimos și îi place să facă cadouri scumpe. Pentru că este competitiv și pretențios găsește surse de câștig exact atunci când au nevoie de bani. Economisirea nu este punctul lor forte. 

Cum cheltuie banii nativul Fecioară

Preferă o muncă liniștită, chiar dacă are bani mai puțini. De multe ori, joburile prost plătite le cam satură, dar și încep să-și întindă antenele pentru a găsi altceva. Sunt precaute și ocolesc investițiile cu risc. 

Cum cheltuie banii nativul Balanță

Are momente când dă cu banii în stânga și în dreapta, dar nu-i aruncă pe prostii. Investesc în oameni, în cei apropiați în general. Au o satisfacție mare că au contribuit la fericirea altora. Știu să-și cumpere o haină frumoasă sau un cadou deosebit. Au momente când închid pușculița, mai ales atunci când știu că au cheltuit pe un lucru care nu mai este în trend. Balanțele sunt iubitoare de artă și au un simț deosebit de a găsi obiecte vechi.

Cum cheltuie banii nativul Scorpion

Tot ce înseamnă bani pentru el, înseamnă feeling. Au noroc de bani și mai ales de moșteniri. Au abilitatea de a face propriii bani și știu cum să se plaseze în afaceri care să le aducă câștiguri. 

Cum cheltuie banii nativul Săgetător

Este cea mai norocoasă zodie când vine vorba de bani, chiar și la jocurile de noroc. Nu sunt foarte practici la capitolul investiții și economii. Le place să schimbe locurile de muncă pentru a avansa profesional. Țintesc acolo unde este sacul cu bani. Sunt firi optimiste și vor atrage banii în viața lor. 

Cum cheltuie banii nativul Capricorn

Este ambițios și competitiv. El trebuie să aibă banii lui. Economisesc cu ușurință și de cele mai multe ori pot părea zgârciți. Au dare de mână, iar atunci când oferă cadouri, preferă să le personalizeze. Sunt rezervați și vor aprecia câștigurile mici, dar constante.

Cum cheltuie banii nativul Vărsător

Vor avea parte constant de un câștig frumușel. Se ocupă de domenii care le oferă oportunități de avansare. Sunt mărinimoși și le place să doneze. Aplică legea karmică: cu cât dai mai mult, cu atât primeşti mai mult. Învestesc în domenii unice.

Cum cheltuie banii nativul Pești

Nu sunt practici când vine vorba de bani. Nu sunt interesaţi de niciun job bine plătit. Ei au o forţă divină care îi ajută. De multe ori, se trezesc în situaţia în care cheltuiesc cu nemiluita şi nu mai ştiu cum să acopere gaura în buget. Peştii sunt cei mai risipitori.

×
Parteneri
Infractorii români care au speriat America
x close