Antena 3 CNN Adevăruri ascunse Ce este în mintea unui bărbat când ajunge să calce strâmb în relaţie, cu Lidia Fecioru: "Cine a căutat ieri, caută şi azi"

Ce este în mintea unui bărbat când ajunge să calce strâmb în relaţie, cu Lidia Fecioru: "Cine a căutat ieri, caută şi azi"

Bioenergoterapeutul Lidia Fecioru a vorbit, în cadrul emisiunii Adevăruri ascunse de la Antena 3, despre ce se află în mintea unui bărbat atunci când ajunge să calce strâmb într-o relaţie.

Ce este în mintea unui bărbat când ajunge să calce strâmb în relaţie, cu Lidia Fecioru: "Cine a căutat ieri, caută şi azi"
Sursa foto: Antena 3
de Georgiana Adam    |    02 Iul 2022   •   19:19

"Bărbatul este o enigmă la acest capitol. Nu ştii niciodată, dar atunci când femeile sunt înşelate, încep să-şi caute vina la ele. 

De exemplu, dacă s-a căsătorit şi nu poate face copii, începe şi spune că ea este vinovată. Aşa este şi aici. Îşi caută la ea vina. 

Decizia este a lui să înşele. El a ales asta. Indiferent cum eşti tu. Poţi să fii şi frumoasă, să faci şi ciorbă bună. Este strict alegerea lui de a face acest pas. 

Noi începem să-i găsim scuze. Hai că era beat şi nu ştia ce face. Dar ştii cum se zice, ce are un om treaz în minte, cel beat are pe limbă.", a spus Lidia Fecioru, sâmbătă, în cadrul rubricii Sfat de Sănătate de la Antena 3.

Lidia Fecioru: "Beţia este doar o scuză"

"Decizia de a înşela a fost înainte de a bea. Uite, se duce la o petrecere şi a pus ochii pe una. Se îmbată şi face prostii. Între timp, îşi face un plan. Beţia este doar o scuză. 

Problemele cu stima de sine. Mai mult de jumătate de bărbaţi au recunoscut că au înşelat pentru că aveau nevoie să le crească stima de sine.

De exemplu, femeile au nevoie să primească complimente de la un alt bărbat. Acelaşi lucru fac şi bărbaţii. Să li se spună că nu este altul ca ei.

Mai există chestia asta, că a fost doar dragoste. Cine s-a culcat o singură dată cu găinile, se mai culcă şi a doua oară. Cu toate spun că e doar amor. Trebuie doar să-i placă persoana şi ea să fie disponibilă. 

E o partidă azi cu una. Cine a călcat pe bec o singură dată, mai calcă şi a doua oară. Există chestia asta că mi-am dorit-o foarte mult. Nu te poţi opune. Dacă omul a ales. Este alegerea lui. Cine a căutat ieri, caută şi azi. 

Şi lipsa tandreţei în relaţie este o scuză pentru înşelat. Este o situaţie şi la femei şi la bărbaţi. Le lipseşte tandreţea. Dacă vrem tandreţe, trebuie să oferim la rândul nostru. Nu există doar să iau.

Chestia asta că îmi lipsea tandreţea în relaţie, înseamnă că nu exista iubirea la mijloc. Nu poţi înşela un om dacă îl iubeşti. Dacă nu îţi mai place, spune. Dar nu înşela.

Nu se poate ierta şi nici uita. Este identic şi colo şi colo. Sunt doar vorbe. Acolo nu mai este nimic. Nici dragoste, nici nimic. Ori e interes de mare nevoie, ori nu le mai pasă. 

Există perioade în care şi femeile şi bărbaţii căsătoriţi, se îndrăgostesc de alte persoane, însă au acea tărie şi să-i recunoască partenerului. 

Unde nu există iubire, nu există nici chestia asta de a fi gingaş. Nu ţine la nesfârşit. Într-o zi, tot ne va enerva. Chestia asta începe să crească şi va căuta în altă parte. Posibil să meargă în paralel. 

Este viaţa fiecăruia. Nu poţi să judeţi, pentru că nu ai fost în pantofii lui. Este alegerea fiecăruia. Dacă eşti curajos şi îţi asumi, e bine să spui. Nu trebuie să ţii pe cineva legat cu forţa. 

Într-o zi tot te vei răzbuna. Vei rămâne cu durerea. Dacă ţi-a plăcut ceva şi ai făcut acest pas, te linişteşti. Asta ca să nu fie un motiv de despărţire. 

Este un marcaj şi rămâne pentru totdeauna. Înainte de a face acest pas, să ne gândim de 10 ori. Să nu provocăm durere şi să-ne dam seama dacă merită. Nu merită nici 3 minute.

Există şi bărbaţi şi femei care stau pe post de amanţi şi amante. Îşi acceptă condiţia. Nevasta nu e proastă. Simte, dar de multe ori stă şi îşi vede de treabă. 

×
Subiecte în articol: Adevăruri ascunse Lidia Fecioru
Parteneri
Alertă! Drone observate de la Baza Aeriana 57 Mihail Kogălniceanu
x close