Antena 3 CNN Adevăruri ascunse Motivele pentru care înşală bărbaţii, cu Lidia Fecioru: "Înşelatul se iartă, dar nu se uită"

Motivele pentru care înşală bărbaţii, cu Lidia Fecioru: "Înşelatul se iartă, dar nu se uită"

Bioenergoterapeutul Lidia Fecioru a vorbit, în cadrul emisiunii Adevăruri ascunse de la Antena 3, despre motivele pentru care bărbaţii se uită la altă femeie.

Motivele pentru care înşală bărbaţii, cu Lidia Fecioru: "Înşelatul se iartă, dar nu se uită"
Sursa foto: Antena 3
de Redacția Antena 3 CNN    |    12 Feb 2022   •   19:26

"80% din bărbaţi înşală, iar 20% nu o fac. Sunt opt motive pentru care bărbaţii înşală", a spus Lidia Fecioru, sâmbătă, în cadrul emisiunii Adevăruri ascunse de la Antena 3.

Problemele în căsnicie, primul motiv pentru care bărbaţii înşală

"Primul motiv pentru care bărbaţii înşală sunt problemele în căsnicie. Prea multe certuri sau tensiune în casă. Dacă sunt în casă certuri, nimeni nu se suportă cu nimeni, chestia aceasta obligatoriu va duce la separare. Amândoi îşi vor găsi pe altcineva. Amândoi vor căuta o ieşire. 

Multora le este ruşine să spună ceea ce vor cu adevărat de la viaţă. Oamenii de la ce se ceartă? De la neajunsuri. Atunci când au destule, se plictisesc. 

Mai au femeile chestia de pedepsire a soţului. Le spun bărbaţilor lor că o lună de zile să nu se atingă de ele. Este normal ca bărbatul să pună mâna pe telefon şi intră pe fel şi fel de reţele. 

Plictiseala, pe lista celor opt motive pentru care bărbaţii înşală

Partenerii ajung să se plictisească. Încep să se întrebe oare cum ar fi cu altcineva. E mai mult de plictiseală.

Se plictisesc de foarte multe ori, pentru că femeia este foarte cicălitoare. De pildă, femeile mai au şi alte treburi casnice, iar domnul se plictiseşte până femeia termină treaba ei. 

Bărbaţii înşală pentru că vor să experimenteze amorul în mai multe forme

Aici, ambii parteneri trebuie să fie deschişi la sugestii noi. De foarte multe ori, apar lucrurile acestea. De aceea, s-au inventat şi cluburile de swingeri.

Bărbaţii înşală dacă nu sunt satisfăcuţi emoţional

Partenera nu are trăirile necesare ca să-i creeze lui emoţie. El nu ştie unde are doamna cutia cu sentimente. Ea nu se exteriorizează, iar el nu se simte frustrat emoţional. 

Bărbaţii mai înşală pentru că aşa au văzut în familie

Văd asta ca pe o normalitate. Au primit undeva îndrumări, dar până la urmă fiecare face cum crede. Ţine şi de nişte părinţi mai libertini. 

Bărbaţii înşală pentru că ştiu că soţiilor lor înşală sau pentru că vor să găsească un motiv de divorţ

Noi suntem fiinţe perverse. Aştia care sunt fantezişti şi-o fac cu mâna lor. Unii bărbaţi mai înşală pentru a scăpa din familie. Caută un fel de pretext ca să iasă din acea familie. Face chestia asta vizibilă. Nu are curajul să divorţeze de o femeie. Bărbaţii nu prea se bat pentru femei, în schimb femeile, da.

Bărbaţii mai înşală pentru că se simt nedoriţi de soţiilor lor

Există anumite perioade în viaţa unei femei, precum naşterea sau alăptarea, şi ea are chestia asta de a nu a face dragoste, iar bărbaţii nu înţeleg treaba asta. Ei cred că sunt respinşi. Doar oamenii slabi înşală, pentru că nu sunt sinceri.

Dacă vrei altceva, nu fii egoist să ţii o femeie acasă. Poate şi femeia aceea doreşte să fie fericită. Înşelatul se iartă, dar nu se uită.

Când eram copilă am auzit de un caz. Soţia l-a înşelat pe soţ. Soţul acesteia, nu i-a făcut nimic amantului, ci doar i-a tăiat un nasture de la haină. De fiecare dată când cei doi parteneri se puneau la masă, soţul îi punea în faţă soţiei nasturele respectiv. Într-un timp foarte scurt, soţia a făcut infarct din cauza stresului. Asta e o tortură psihologică.", a mai spus Lidia Fecioru.

×
Subiecte în articol: Adevăruri ascunse Lidia Fecioru
Parteneri
Ministrul Agriculturii, prima reacție în scandalul puilor vopsiţi
x close