Antena 3 CNN Adevăruri ascunse Motivele pentru care înșală femeile și bărbații, cu Lidia Fecioru

Motivele pentru care înșală femeile și bărbații, cu Lidia Fecioru

Bioenergoterapeutul Lidia Fecioru a vorbit, în cadrul emisiunii Adevăruri ascunse, despre motivele pentru care înșală femeile și bărbații.

Motivele pentru care înșală femeile și bărbații, cu Lidia Fecioru
Sursa foto: Antena 3 CNN
de Redacția Antena 3 CNN    |    26 Aug 2023   •   18:30

Înșelatul este una dintre cele mai frecvente probleme ale familiilor pentru că bărbații și femeile înșală diferit, potrivit Lidiei Fecioru.

"Bărbații dacă înșală, nu înseamnă că se și mută cu acea persoană, ci mai degrabă este o chestie pe moment. Bărbatul are trei cauze principale pentru care recurge la acest gest și anume: nemulțumirea sexuală, un accident din cauza alcoolului sau supărarea pe partener și dorința de răzbunare. Însă, principalul motiv pentru care înșală este nemulțumirea sexuală, iar al doilea motiv este pentru că nu își mai simte masculinitatea.

Pe de altă parte, femeia nu înșală decât cu un bărbat căruia îi place, către care are unele sentimente. După întâmplare, bărbatul se întoarce la soția sa ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat, în schimb femeia rămâne într-un fel în relația aceea și o irită inclusiv prezența soțului alături", a spus Lidia Fecioru.

Citește și: Cum îţi poate destrăma telefonul relaţia de cuplu. Lidia Fecioru: "Cu siguranţă, altul îi va da like la poze"

Femeia când înșală își face planuri pentru o altă relație

"Pentru bărbați poate fi un episod trecător, dar femeia atunci când înșală, își face deja planuri pentru o altă relație.

Femeile înșală pentru că nu se simt apreciate. Dacă un bărbat îi reproșează încontinuu cu privire la modul în care arată, la ce face, unde a fost, la un moment dat aceasta se satură și atunci va căuta o terță persoană care să îi spună "Ce minunată ești astăzi!", a precizat bioenergoterapeutul.

×
Subiecte în articol: inselat Lidia Fecioru Adevăruri ascunse
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close