Antena 3 CNN Adevăruri ascunse Cele 8 motive pentru care femeile înşală, cu Lidia Fecioru: "Trebuie păstrat ceva intim"

Cele 8 motive pentru care femeile înşală, cu Lidia Fecioru: "Trebuie păstrat ceva intim"

Bioenergoterapeutul Lidia Fecioru a vorbit, astăzi, în cadrul emisiunii Adevăruri ascunse de la Antena 3, despre cele mai întâlnite motive pentru care femeile înşală.

Cele 8 motive pentru care femeile înşală, cu Lidia Fecioru: "Trebuie păstrat ceva intim"
Sursa foto: Antena 3
de Georgiana Adam    |    22 Ian 2022   •   20:26

Sunt 1.000 de motive pentru care înşală femeile şi, de multe ori, înşală de 1.000 de ori fără niciun motiv. Dacă nu-i un motiv, e o cauză.  Noi, femeile, suntem învăţate de mici să nu înselăm, să fim cuminţi, dar asta era valabil pe vremuri. 

Acum, femeile îşi fac afaceri. Sunt pe picioarele lor. Nu mai stau în situaţii nefericite sau să accepte să fie supuse", a spus Lidia Fecioru, sâmbătă, în cadrul emisiunii Adevăruri ascunse de la Antena 3.

Lipsa atenţiei şi a intimităţii

"Femeia are nevoie de tandreţe. Lipsa atenţiei şi a intimităţii va duce la răceală în cuplu. Femeile au nevoie să li se spună că sunt iubite, că sunt frumoase şi că arată bine. Bărbaţii caută femeile mai liniştite, care par neajutorate. Cele care necesită ajutor şi par neajutorate, sunt dracul învelit în băsmăluţă. 

Femeile care sunt lipsite de atenţie şi de complimente frumoase, vor căuta în altă parte acest lucru. E suficient să vină unul şi să-i spună că îi stă părul bine. 

Răzbunarea, unul dintre motivele pentru care femeile înşală

Trădarea se plăteşte cu trădare. Dacă femeia a fost înşelată, pentru ea este o mare durere. Aceasta începe să se subestimeze şi are nevoie de cineva care să-i spună complimente. Vrea să-l facă pe partener să simtă ceea ce a simţat şi ea. 

Insatisfacţia intimă

Nemulţumirea pe plan intim îşi pune amprenta puternic asupra unei relaţii. Mai devreme sau mai târziu, unul dintre cei doi va pleca. El sau ea îşi va căuta să obţină de la altă persoană lucrul acesta. Ajunge să recunoască lucrul acesta.

Dorinţa de schimbare a femeii

Femeile îşi fac schimbări şi intră într-o stare de euforie. Obligatoriu cineva îi va spune ce sâni frumoşi ai, ce buze frumoase şi tot aşa. Când primeşte complimente femeia devine slabă. Devine slabă pentru că are încredere în ea şi chiar dacă ea e foarte puternică, ea îşi doreşte să fie lăudată şi mângâiată.

Independenţa financiară

Atunci când femeile sunt dependente financiar faţă de soţ sau iubit şi mai sunt şi părăsite de partener, intervine teama de singuratate. Nu totul se cumpără şi vinde. Fericirea nu o putem cumpăra şi nici necazul nu ni-l putem vinde. 

Stima de sine scăzută

Sunt femei care se lasă folosite. Această insatisfacţie scade stima de sine şi ca să o refaci trebuie să-ţi aduci îmbunătăţiri. Sunt foarte multe femei care nu sunt înşelate. Sunt chiar iubite, dar ele nu au stimă de sine. Trebuie să facă ceva pentru ele. Să nu umble ca mătura. Femeia trebuie să se aranjeze. 

Sentimentul de subestimare

Femeia depune efort în relaţie, îşi exprimă dragostea şi face totul ca bărbatul să se simtă excepţional. Găteşte, face surprize. Ea aşteaptă măcar un mulţumesc sau te iubesc. E greu să spui, dacă nu vine din suflet. O iei ca pe o datorie la un moment dat.

Plictiseala din cuplu

Oamenii se plictisesc. Un an îi vezi cu linguşeală, iar apoi sunt plictisiţi. Trebuie să păstrezi ceva acolo. Ceva intim. Acum totul e la vedere. Toată lumea ştie tot şi aşa se ajunge într-un punct mort. La toţi există pornirea de a înşela. Fiecare alege", a mai spus bioenergoterapeutul Lidia Fecioru.

×
Subiecte în articol: Lidia Fecioru Adevăruri ascunse
Parteneri
Harta clanurilor interlope din estul României
x close