Antena 3 CNN Adevăruri ascunse Ce să nu faci la prima întâlnire. Lidia Fecioru: "Daca vrei să îl iei de bărbat, pune-l o oră în trafic"

Ce să nu faci la prima întâlnire. Lidia Fecioru: "Daca vrei să îl iei de bărbat, pune-l o oră în trafic"

Prima întâlnire poate fi la orice vârstă, iar Lidia Fecioru a prezentat în cadrul emisiunii Adevăruri ascunse, câteva sugestii care pot asigura succesul unei relaţii chiar de la început.

Ce să nu faci la prima întâlnire. Lidia Fecioru: "Daca vrei să îl iei de bărbat, pune-l o oră în trafic"
Sursa foto: Antena 3 CNN
de Alexandra Dima    |    02 Sep 2023   •   19:00

Bioenergoterapeutul Lidia Fecioru atrage atenţia că la prima întâlnire, sunt vitale acele prime 30 de secunde când se creează prima impresie. 

Să nu întârzii!

Nimeni nu ne poate obliga să fim foarte punctuali, dar întotdeauna o întârziere de 10-20 de minute deja este un gest prost pentru că dai dovadă că nu îţi pasă de acea persoană.

Să nu ai aspect neglijent! 

Ţinuta cu care te duci la întâlnire e deosebit de importantă, nu e ceva de genul lasă că merge şi aşa. Coafura, manichiura, pedichiura doamnelor, trebuie să fie pusă la punct. La rândul lor, domnii trebuie să fie la patru ace. Pantofii lor contează foarte mult...

Să nu ai maşina neîngrijită

Dacă vii la întâlnire cu maşina proprie nu uita să faci ordine în ea. La urcarea şi coborârea din maşină, e foarte frumos ca domnii să deschidă/închidă portiera pentru partenera lor. 

Sunt gesturi care poate par demodate, dar sunt veşnic noi. 

Să nu faci surprize neplăcute! 

Dacă vrei să faci prima întâlnire neobişnuită, atunci discutaţi în avans planul. Dacă ea vine pe tocuri şi el o duce la plimbare în parc nu va fi o experienţă plăcută.

Să nu ţii telefonul mobil pe masă

Deşi toată lumea face asta este o impoliteţe. Practic nu acorzi atenţie persoanei cu care te întâlneşti. Dacă eşti sunat în timpul unei întâlniri şi e necesar să răspunzi, îţi ceri scuze, te ridici, te duci şi vorbeşti în altă parte, apoi revii.  

Să nu comanzi înaintea ei

Când mergem undeva la masă, femeia trebuie să comande prima. Ea alege prima. Dacă ea îşi comandă un ceai şi el mâncare nu prea merge. Şi nici invers. E bine să întrebi, să stabiliţi înainte..

Spune-i pe nume, nu folosi apelative!

 Foloseşte-i numele, nu drăguţo sau puiule - se simt într-o fermă... 

Observă cum se comportă cu ospătarii

La o primă întâlnire, doamnele îşi pot face o impresie destul de informată din modul în care domnii se comportă cu ospătarii. Amabil sau mojic? 

Un indiciu este şi modul cum se comportă când îl mai vede cineva care îl cunoaşte. Se ascunde? Se umflă în pene?

Şi reciproca e valabilă - domnii pot studia reacţia doamnelor raportat la cele de mai sus. 

Una peste alta modul cum se comportă cineva cu ceilalţi este definitoriu pentru propriul caracter. "Daca vrei să îl iei de bărbat, pune-l o oră în trafic" este îndemnul Lidiei Fecioru. Îţi faci o idee foarte clară despre cine e vorba. 

Nota de plată - el, ea sau amândoi?

Categoric, nota de plată trebuie achitată de bărbat spune Lidia Fecioru, vehement: "şi la prima şi la ultima întâlnire". Ea mai atrage atenţia că domnii se pot manifesta cu eleganţă într-un astfel de moment şi să refuze chiar şi atunci când doamnele vor să împartă nota de plată. De asemenea, un gest de fineţe ar fi ca el să meargă şi să plătească discret, nu să fie ostentativ. 

Să nu uităm de complimente!

Complimentele sunt foarte importante mai avertizează Lidia Fecioru care a mărturisit, de altfel, că ar putea fi o "romantică incurabilă".

×
Subiecte în articol: Adevăruri ascunse Lidia Fecioru
Parteneri
Stare de alertă în Cluj-Napoca, după ce o stradă principală s-a surpat
x close