Antena 3 CNN Adevăruri ascunse Numărul care îţi spune ce fel de copil ai, cu Mihai Voropchievici: "Sunt o gaşcă mică de Al Capone"

Numărul care îţi spune ce fel de copil ai, cu Mihai Voropchievici: "Sunt o gaşcă mică de Al Capone"

Numerologul Mihai Voropchievici a vorbit, în cadrul emisiunii Adevăruri ascunse de la Antena 3, despre numărul care îţi spune ce fel de copil ai.

Numărul care îţi spune ce fel de copil ai, cu Mihai Voropchievici: "Sunt o gaşcă mică de Al Capone"
Sursa foto: Antena 3
de Georgiana Adam    |    16 Iul 2022   •   20:03

"Acest subiect va fi de mare ajutor pentru părinţii care au copii de grădiniţă şi spre şcoală.

Cei care sunt născuţi pe 1, 10, 19, 28 au o personalitate marcantă. Au 1. Când ai făcut bisericuţele astea, e perfect, pentru că ştiu ce vor. De aici apar neînţelegerile între copil şi părinţi. Sunt copiii care spun ce vor.

De mic, ţi-l faci duşman. Te va respecta forţat. Cine a câştigat?

Cei născuţi pe 1, 10, 19, 28 sunt liderii. Nu poţi să-i forţezi. Le poţi spune numai tu poţi face asta. Are nevoie de încredere. Dacă nu eliberezi presiune, te arzi. Trebuie să mergi pe înclinaţia lui şi să-i fortezi de mic personalitatea. Merge cu laude. Laude întemeiate prin a-i da încredere. Nu merge cu ordine. Mai trebuie şi controlaţi din când în când. 

Cei născuţi pe 2, 11, 20 29. Cu 11 şi 29 ai de furcă. Sunt de o sensibilitate ieşită din comun. Chiar dacă le e foame, nu vor să-şi deranjeze părintele. Nu sunt foarte introvertiţi, ci doar să nu-i deranjeze pe ceilalţi cu dorinţele lor. Indiferent de vârsta copilului trebuie să înţelegem că nu trebuie să venim cu schimbări bruşte. Trebuie să-i scoţi din starea lor de confort. Ei stau mai în umbră. Trebuie să le creşti stima de sine. Copiii aştia au şi o anumită posesivitate. Se ataşează de nişte lucruri. Îşi iubesc jucăriile. Necesită multă răbdare.

Cei născuţi pe 3, 12, 21, 30 sunt cei cu o fire explozivă. Pentru ei socializarea şi de a fi în centrul evenimetelor. Trebuie să ai mare grijă cu ei. Ei zboară din mână pe trecere. Joaca trebuie să fie constructivă. Nu au frici. Au nevoie de susţinere pentru că le place să fie creativi. Sunt doritori de a învăţa. Cer afectivitate. Trebuie să fie lăsat în colectivitate. Acolo se manifestă. El este şeful bandei.

Cei născuţi pe 4, 13, 22, 31 sunt cei serioşi. Sunt cifre de forte. Vor să facă lucruri care să fie materializate. Vor confort. Au mintea deschisă. Nu lasă lucrurile neterminate. TInd să se autolimiteze. Cea mai mare frică este o schimbare majora care poate veni să-i strice toate planurile. Sunt oamenii certitudinilor.

Cei născuţi pe 5, 14, 23 sunt copiii nonconformişti. Când sunt mici şi vor să-i înveţi să meargă, aştia fug din ham. Aştia regii distracţiei. Sunt o gaşcă mică de Al Capone. Nu contează cu ajunge în atenţia unui părinte. Face el ceva ca să sari în picioare. Pentru ei libertatea pe care o oferi contează foarte mult. Vor să fie apreciaţi. Vor provocări. 

Cei născuţi pe 6, 15, 24 sunt cei blânzi şi iubitori. Sunt iubitori de frumos, de armonie şi de familie. Dacă ai o fetiţă de mică trebuie să o iei în bucătărie. Vrea să fie alături de mamă în bucătărie. Copiii aştia într-un grup unde sunt foarte mulţi copii cu 5 şi cu 3 devine anxios, pentru că el vrea linişte. Vrea ca leacţia să decurgă perfect. Să audă ce explică profesorul. De mici, trebuie să fie învăţaţi să-i accepte pe ceilaţi. Pot da dovadă şi de agresivitate.

Cei născuţi pe 7, 16, 25 sunt cei mintoşi. Copiii aştia tind spre interiorizare. Nu sunt atât de introvertiţi. Sunt foarte inteligenţi. Sunt atât de năzdrăvani, încât învaţă de mici să citească. Tot la fel de bine, îl poţi găsi în camera lui când studiază. Are o credinţă nestrămutată. Are o mare credinţă.

Cei născuţi pe 8, 17, 26 încă de mici aştia sunt negustori. Sunt viitori oameni de afaceri. De mici, trebuie să li se dea din partea părinţilor o anumită sumă. El deja şi-a făcut planul. De mic se organizează. Nu cheltuieşte pe lucruri inutile. Este foarte responsabil şi când primeşte o sarcină, e atât de responsabil de o duce la bun sfârşit. Vrea şi el încurajare. Să nu-i jignim. Dacă a primit o corecţie şi el nu a făcut ceva, te pândeşte cu prima ocazie şi te face de râs de faţă cu ceilalţi.

Cei născuţi pe 9, 18, 27 sunt altruiştii şi cei cu capul în nori. Nu văd pădurea din cauza copacilor. Ei se axează pe facerea lumii. Pentru alţii sunt ciudaţi, pentru că pun totul pe tava cu oferte. Nu ştiu să spună nu. Copiii cu vibraţia 9 trebuie încurajaţi. Trebuie să înveţe să se iubească. Banul este un mijloc de trai, atât. Sunt copii extraordinari şi cu o minte fantastică.

×
Subiecte în articol: Mihai Voropchievici Adevăruri ascunse
Parteneri
A murit Alexandru Alexandrov, fondatorul gigantului Altex România
x close