Antena 3 CNN Adevăruri ascunse Dorinţa ascunsă din numărul sufletului, cu Mihai Voropchievici: "Nu îl ştie toată lumea, dar se află destul de simplu"

Dorinţa ascunsă din numărul sufletului, cu Mihai Voropchievici: "Nu îl ştie toată lumea, dar se află destul de simplu"

Numerologul Mihai Voropchievici a vorbit, în emisiunea Adevăruri ascunse, despre numărul sufletului şi dorinţa ascunsă care ne ghidează în viaţă.

Dorinţa ascunsă din numărul sufletului, cu Mihai Voropchievici: "Nu îl ştie toată lumea, dar se află destul de simplu"
Sursa foto: Antena 3
de Georgiana Adam    |    23 Apr 2022   •   19:47

Numărul sufletului mai circulă şi sub denumirea de dorinţă ascunsă, secretă, intimă a sufletului fiecăruia. În general, nu îl ştie toată lumea. Când l-ai aflat, ştii despre persoana din faţa ta ce năzuinţă are.

Fiecare are un secret. Ce îşi doreşte. Unul îşi doreşte bani, altul putere, fiecare în ordinea cifrelor de la 1 la 9. Dar cum se află este destul de simplu şi uşor de înţeles.

Să nu faceţi greşeala şi să luaţi numai prenumele. Luaţi tot numele complet. Şi din el selectaţi numai vocalele, adică aveţi a, e, i, o, u. Iar ă şi î sunt a, respectiv i repetat şi au aceeaşi valoare.

Pentru a este 1, e este 5, i este 9, o este 6, iar u este 3. Nu cred că sunt greu de reţinut. V-am învăţat să scrieţi cifre de la 1 la 9 şi să puneţi fiecare literă sub cifră. Când aţi ajuns la 9 şi o reluaţi şi scrieţi sub următoarea şi atunci veţi găsi foarte uşor valoare vocalelor.

Extragem vocalele din numele întreg. Dacă aveţi trei nume, pe toate le puneţi pentru că toate reprezintă persoana ta. Le luăm valorile şi le adunăm până ajungem la o singură cifră.

Numărul sufletului, cu Mihai Voropchievici

Numărul 1 - mai mult ca orice pe lume, oamenii care au numărul 1 au dorinţa imperativă de a fi primii în toate ariile vieţii lor. Dorinţa de a ieşi în faţă, de a străluci, iar cei care ies în faţă şi vor să strălucească caută posturi de conducere. Vrea să fie şef şi aşa cum spuneam, vor fi în permanenţă în evidenţă şi totodată vor căuta să fie în lumina reflectoarelor. Sunt nişte oameni foarte hotărâţi, foarte ambiţioşi. Şi plecând cu încrederea asta obţine ce îşi doresc.

Numărul 2 - Sunt cei care au altă dorinţă. Doi vrea să stea în umbră, nu vrea să stea în centrul atenţiei. Este sufletul liniştit. Este destul de calm, foarte calm de multe ori, câteodată ai senzaţia că este molatic. Are o ciudăţenie, indiferent că este numărul doi, el va căuta întotdeauna să i se dea. Spusele lui sunt adevărate şi vrea neapărat confirmarea celor din jur. Vrea să i se dea dreptate. Sunt strategici pentru că stau în spate şi îl sfătuieşte pe numărul unu. Sunt sfătuitorii din taină. Sunt cei care fac lucrurile să meargă. Au idei, dar lucrează foarte bine în asociere şi nu de unul singur. Sunt buni de consilieri. Dar sunt foarte tranşanţi şi nu suportă jumătăţile de măsură.

Numărul 3 - Cei cu vibraţia sufletului 3 sunt oameni veseli, foarte isteţi, de o inteligenţă ieşită din comun şi guralivi cât cuprinde. Sunt cei mai buni comunicatori. Scopul lor pe Pământ este de a se delecta cu toate aspectele posibile ale plăcerilor. Au un gram de frivolitate, de multe ori chiar prea multă şi caută să o pună în evidenţă. Personalitate bahică. E foarte important să încerce să controleze în exprimări, în modul de a face ceva pentru că pot să rănească foarte uşor inimile. Sunt cei care, la fel de bine, stăpânind arta discursului, pot manipula oameni. Manipulatori de clasă, nu povestitori de rând. Se ocupă cu domenii artistice transmiţând importanţa frumuseţii în lume.

Numărul 4 - Tânjeşte după stabilitate emoţională şi financiară. Sunt mai sobri şi foarte greu fac o declaraţie de dragoste. E foarte complicat şi alambicat. Patru reprezintă cele patru puncte cardinale sau cele patru anotimpuri. Într-un om cu patru, vibraţia sufletului, poţi să găseşti orice anotimp, trece la un sentiment la altul foarte repede. Frica lor de a-şi asuma riscuri îi poate duce în situaţii în care s-ar putea simţi neputincioşi şi blocaţi pentru că au tendinţa de a rămâne mai degrabă pe calea pe care o cunosc, fără a îndrăzni să se aventureze pe ceva nou. Sunt oameni loiali, care stau în tiparele lor. De multe ori, frica de schimbare e groaznică pentru patru. Şi ce poate să îşi dorească? Stabilitate, muncă şi bani. Ei vor să îşi construiască relaţii stabile cu persoane asemănătoare lor, care să aibă şi o poziţie socială şi o forţă financiară şi să nu fie risipitori. Dacă ţi-ai făcut un prieten cu numărul 4, ăla e prieten pe viaţă.

Numărul 5 - Sunt oameni intempestivi, explozivi, plini de viaţă, de voie bună, veseli şi mincinoşi câteodată pentru că mai trebuie. Dorinţa de libertate, dacă încearcă cineva să subjuge un 5, el vrea libertate şi trage o minciună. Minte de îngheaţă apele. Dar minte din dorinţa de a nu i se bloca libertatea. Când simte că cineva vrea să îl îngrădească, el scapă, găseşte subterfugii şi trânteşte câte o minciună. Sunt nişte oameni fantastic de creativi, talentaţi. Şi sunt cei mai buni în a face negoţ. Te face să crezi orice. Sunt buni în sensul că sunt adevăraţii negustori şi pot să vândă orice. În afară de talentul înnăscut pentru a găsi soluţii, ei găsesc soluţii pentru a ieşi basma curată. În relaţii, vor da primii bir cu fugiţii. În momentul în care acceptă o relaţie, să fi sigur că a analizat toate punctele de vedere şi are exact ceea ce vrea el: libertate. Acceptă o persoană care e pe acelaşi tipar. Atât timp cât ne respectăm libertatea, căsnicia merge. Au nevoie întotdeauna de persoane apropiate care să le înţeleagă această nevoie de libertate.

Numărul 6 - Iubitori, înţelegători, oameni cu suflet mare. Sunt extraordinar de empatici şi la fel ca şi 2 vin cu un ajutor nemaipomenit. Sunt oameni justiţiari pentru că nu vor accepta niciodată ca cineva să îi facă o nedreptate altuia. Trebuie să ştie care este motivul, cercetează şi vrea să demonstreze că nu este adevărat. Dacă într-adevăr s-a făcut o nedreptate, trebuie să obţină triumful adevărului. Câteodată sunt chiar ciudaţi. Deseori se transformă în lideri şi au toate calităţile unui lider: ştie să obţină ceea ce vrea, nu te lasă la jumătatea drumului şi tot ce înseamă o acţiune pentru el înseamnă dus până la bun sfârşit.

Numărul 7 - Se aseamănă cu 5, iubeşte libertate, dar pentru ei, de multe ori, viaţa este o aventură. Sunt atât de introvertiţi, atât de circumspecţi în a alege. Foarte greu se intră în sufletul unuia cu vibraţia sufletului 7. Nu acceptă pe oricine. Este omul care dă dovadă de o inteligenţă ieşită din comun. Are o intuiţie fantastică şi o inteligenţă nemaipomenită, dar nu o afişează. Te-a scanat, te-a băgat la rotativă, ţi-a luat calităţile, iar dacă sunt acestea sunt peste defecte, te acceptă, dar nu te primeşte încă. De multe ori, oamenii ăştia dau dovadă de o bunătate excesivă. 7 e cifra Domnului. Sare în ajutor fără să îi ceri ajutorul. Sunt oamenii care pot fi consideraţi parteneri ideali ca şi 4.

Numărul 8 - Oamenii care iubesc succesul. Caută în viaţă bani, poziţie socială şi valori materiale. Şi dacă se poate terenuri, case. Din copilărie visează să ajungă pe cele mai înalte culmi. De mici îşi programează viaţa, şi-o ordonează, îşi stabilesc nişte targeturi şi le urmăresc să se îndeplinească periodic. De multe ori, pot să pară egoişti şi într-un fel sunt un pic egoişti. Pentru că ei, iubind banul, de multe ori uită să îşi iubească familia. Uită exact esenţialul: că cei din familie au nevoie de ei. Cea mai mare dorinţă a lor este să prospere în viaţă. Dar nu numai pentru ei, ci şi pentru ceilalţi. Au un mare defect: au prostul obicei să se înconjoare de oameni care umblă cu periuţă. Iubesc să fie măguliţi, să fie ridicaţi în slăvi şi se înconjoară cu profitori. Târziu, când îşi dau seama, se debarasează de ei, dar nici nu îi mai primesc niciodată în viaţa lor.

Numărul 9 - Cea mai puternică vibraţie care spune că trebuie din când în când să te opreşti din drum ca să simţi parfumul florilor. Sunt oamenii care, deşi stau cu picioarele pe pământ, sunt cu capul în nori. Sunt visătorii. Pentru ei, tot ce înseamnă spiritualitate, contactul cu adevărul necunoscut, cu simţul comun, sunt prioritate. Ştiu să trăiască în prezent şi în ciuda provocărilor au abilitatea de a merge pe drumul evoluţiei mizând pe un fapt extraordinar: pe intuiţie. Au o intuiţie extraordinară, dar la fel ca şi 8 care este un aventurier, aşa e şi 9. Face nişte năzdrăvănii când ţi-e lumea mai dragă. El crede că toată lumea este cinstită şi când alege, alege prost. Cei care au pregnant un 9 în viaţa lor, prima căsătorie pentru ei este o aventură din care nu vor înţelege de ce ei nu au fost la fel ca ceilalţi.

×
Subiecte în articol: Mihai Voropchievici Adevăruri ascunse
Parteneri
Ministrul Agriculturii, prima reacție în scandalul puilor vopsiţi
x close