Antena 3 CNN Adevăruri ascunse Numărul fiecărei zodii din horoscop şi semnificaţia, cu Mihai Voropchievici

Numărul fiecărei zodii din horoscop şi semnificaţia, cu Mihai Voropchievici

Numerologul Mihai Voropchievici a explicat, în cadrul emisiunii Adevăruri Ascunse de la Antena 3, numărul fiecărei zodii din horoscop şi semnificaţia acestuia.

Numărul fiecărei zodii din horoscop şi semnificaţia, cu Mihai Voropchievici
de Alin Tarnovschi    |    16 Ian 2021   •   20:09

Această combinaţie nu este dată în ordinea zodiacului pentru că este o combinaţie care se acordă cu cifre pentru fiecare zodie, dar asta nu implică ca Berbecul, care este prima zodie în horoscop, să aibă numărul unu.

Sunt nişte lucruri care vin cu încărcături mai alambicate dintr-o zonă de nebuloasă.

Dar pentru că e necesar să ştim cine e numărul 1 şi vom spune că acest număr este atribuit zodiei Scorpion. Este unitatea, simbolul Soarelui, al perfecţiunii, al absolutului, dar şi al independentului, al individualistului şi al egoistului. 1 este şef şi şeful nu poate să fie numai bun la suflet.

Sub influenţa numărului 1, Scorpionul va fi întotdeauna plin de energie. Îţi dă foarte uşor forţă, încredere ca să poţi acţiona exact atunci când este momentul oportun. Scorpionul se va impune, sub egida lui 1, în orice împrejurare. Va fi şi dominant, dar şi posesiv. În realitate, Scorpion chiar este posesiv şi fără să ştim că este numărul 1.

Numărul 1 este foarte pretenţios în alegeri şi să nu vă temeţi că foarte mulţi care au 1 cifra de destin nu prea se căsătoresc cu oricine şi oricând.

Numărul zodiilor din horoscop, cu Mihai Voropchievici

Numărul 2 este acordat atât Racului, cât şi Peştilor. Doi semnifică unitate de asociere, echilibru, prietenia, dragoste, afecţiune. Reprezintă pur şi simplu principiul feminim.

Numărul 2 arată că eşti o persoană sensibilă, calmă, foarte empatică la părerile altora şi imediat pregătită să sară în ajutorul tuturor. Un om care colaborează foarte bine. Totodată, te face un romantic incurabil, fie că eşti bărbat, fie că eşti femeie. Romantismul e prioritar pentru ei. Şi nu întâmplător, familia e prioritară.

Dacă vrei să îi atingi, ia-te de zona familiei şi ai să vezi că bunătatea şi empatia lor se transmite în mod negativ asupra voastră.

Numărul 3 este atribuit nativilor din zodia Taurului. Trei, trinitatea, semnifică desăvârşirea, în sensul că e un număr magic perfect pentru că are un început, un mijloc şi un sfârşit. Un întreg. Dar, datorită conjuncţiilor create sub influenţa lui 3, poţi să dai dovadă de un optimism molipsitor.

Are un umor mai rafinat, mai englezesc. Îi distrează pe cei din jur, e sufletul petrecerilor. Are o fantezie bogată şi de multe ori iese din realitate pentru că este atât de teribilist pentru că trebuie să îi facă pe ceilalţi să se simtă bine.

Taurul cu numărul 3 ştie să captiveze privirile bărbaţilor.

Numărul 4 este atribuit nativilor din zodia Leu. Prezicătorul viitorului. Sub influenţa lui 4 se lasă foarte greu condus de emoţii. Leii sunt foarte cerebrali. Până nu analizează toate situaţiile, nu iese. În dragoste, are sentimente şi rămân cu ele, dar şi trainice.

Numărul 4 este cel care nu îşi exteriorizează emoţiile decât atunci când este călcat pe coadă. Nu suportă vorbele goale, minciunile, poveştile care nu au sens. Cu toate că au spiritul de glumă atât de dezvoltat, nu pot fi trişti. Deţine supremaţia pentru că deţine numărul 4, cele patru puncte cardinale.

Dă dreptate tuturor, inclusiv proştilor şi celor docţi.

Numărul 5 este repartizat Gemenilor pentru că cinci este simbolistica armoniei, a exploziei, a bucuriei sufletului. Când ai 5 eşti pe cai mari. Reprezintă cele cinci forme ale materiei. Îi ajută să fie originali, plini de viaţă, să exploreze întotdeauna necunoscutul, dar sunt oamenii care trăiesc clipa. Nu fac planuri pentru anul viitor, ei atunci se simt bine şi ce o fi mâine, are grijă Dumnezeu.

Povestea de iubire a unui număr 5 din Gemeni este furtunoasă şi nebună şi asta arată numărul zodiei. În 5 minute s-au căsătorit şi în 10 divorţează. Aici sunt alternanţele pentru că fiind o zodie dublă se împart.

Numărul 6 este truditorului, a Capricornului. Mai reprezintă şi simbolistica familiei şi a sprijinului necondiţionat. Nativii din Capricorn sunt ca lemnul de stejar. Până ia foc durează, dar când ia foc te încălzeşti. Numărul 6 face ca în acest an nativii să fie iubiţi de cei din jur. Devin mai afectivi.

Întotdeauna sunt înconjuraţi de armonie, de confort, dar este un mare iubitor de flori, de natură şi de mişcare. E caritabil, înţelegător şi va sprijini pe cei care cer ajutorul.

Numărul 7 este atribuit zodiei Fecioară. Are valori de sprijin. Întotdeauna va fi un fel de ghid pentru cei din jur, sunt oameni de sprijin care au propriile idei şi nu idei preconcepute şi de obicei nu ţin cont de sfaturile altora. E fire meditativă şi îşi va găsi mereu liniştea în mijlocul naturii.

Numărul 8 este atribuit zodiei Vărsător. Dacă răstorni optul este plus şi minus infinit. Este căutătorul, cel care în permanenţă este racordat la tot ce înseamnă nou. E omul viitorului. Fiind o zodie de aer, are perioadă de oscilaţii.

Are o voinţă de fier şi crede că desăvârşire că el e singurul care face minuni. Sunt curajoşi, îndrăzneţi, au mari încredere în forţele proprii, dar în dragoste sunt mai exigenţi.

Numărul 9 este reprezentat de zodia Berbec. Cifra perfectă a Universului, desăvârşirea creaţiei. Aduce independenţă şi libertate absolută. În dragoste vor rămâne demni, credincioşi şi rezervaţi. Visători din fire rămân purtaţi în gândire. Dragostea e ca nevoie de a bea apă. Se îndrăgostesc ori de câte ori simt un impuls.

×
Subiecte în articol: Adevăruri ascunse Mihai Voropchievici
Parteneri
Termoenergetica opreşte apa caldă în 100 de blocuri din Bucureşti
x close