Antena 3 CNN Adevăruri ascunse "Oamenii vă vor ține minte după cum i-ați făcut să se simtă!" | Pilda zilei, cu Lidia Fecioru

"Oamenii vă vor ține minte după cum i-ați făcut să se simtă!" | Pilda zilei, cu Lidia Fecioru

Bioenergoterapeutul Lidia Fecioru a vorbit, în cadrul rubricii Pilda zilei din emisiunea Adevăruri ascunse, despre felul în care oamenii din jurul nostru ne percep și ne cataloghează în funcție de ce spunem și ce facem.

de Georgiana Adam    |    20 Ian 2024   •   19:30

Astfel, felul în care vorbele și faptele noastre i-au făcut să se simtă pe cei cu care am interacționat ne va asigura, multă vreme, un loc viu în memoria acestora.

"Oamenii nu vor uita niciodată ce ați spus. Oamenii nu vor uita niciodată ce ați făcut. Dar vor ține minte foarte bine cum s-au simțit atunci!", a spus Lidia Fecioru în emisiunea Adevăruri ascunse.

Citește și: "Atunci când o să vă învățați să vă iubiți pe voi, din viața voastră vor dispărea cei care v-au folosit" | Pilda zilei, cu Lidia Fecioru

Într-o altă pildă la o ediție anterioară, Lidia Fecioru s-a referit la oamenii buni care fac parte din viața noastră.

"Atunci când lângă voi este un om deosebit, minunat și bun, păstrați-l, pentru că oamenii buni nu sunt ca un autobuz care vine după zece minute și este mereu altul", a spus ea.

×
Parteneri
Sebastian Burduja şi-a depus candidatura la Primăria Capitalei
x close