Antena 3 CNN Adevăruri ascunse 10 obiecte găsite care ne pot aduce bogăție, cu Lidia Fecioru. "Se deschid drumurile în cel mai scurt timp"

10 obiecte găsite care ne pot aduce bogăție, cu Lidia Fecioru. "Se deschid drumurile în cel mai scurt timp"

Deși se spune că nu e bine să luăm obiecte găsite întâmplător, iată că la emisiunea Adevăruri ascunse, Lidia Fecioru ne spune care sunt cele care ne pot aduce bogăție.

10 obiecte găsite care ne pot aduce bogăție, cu Lidia Fecioru. "Se deschid drumurile în cel mai scurt timp"
de Alexandra Dima    |    06 Noi 2021   •   20:20

Aceste obiecte ne aduc noroc și bogăție! 

Potcoava găsită aduce noroc, așa cum din bătrâni se spune. Ea trebuie pusă deasupra ușii. Se poate socoti ca un talisman al casei. 

Atunci când găsim chei ele simbolizează dezlegarea unor mistere, a unor situații. E bine să le păstrăm aproape, poate chiar alături de cheile noastre. O cheie ne poate aduce deschiderea unor drumuri în cel mai scurt timp.  

Un ceas funcțional este benefic - timpul se va schimba în favoarea noastră. Norocul intră în familia celui care l-a găsit. Dacă ceasul nu funcționează nu ar trebui păstrat niciodată în casă. Chiar și cele pe care le avem noi este bine să le îndepărtăm.

Un ceas defect luat și pus în casă aduce ghinion.

Ceasurile din casă care stau pe loc trebuie să fie într-o cameră cu un ceas funcțional.

Când găsim o mănușă se poate să construim o relație nouă. Dacă mănușa e încă caldă, poate prezice un partener loial. Pentru un afacerist, o mănușă poate fi semnul că se află pe drumul cel bun. 

Dacă ai găsit o icoană e semn bun și poate fi chiar talisman. Sfântul din icoană să îți fie protector!

Dacă găsim nasture este semn bun, putem primi o veste bună. Este bine să îl purtăm cu noi pentru a ne aduce vești bune. După ce ni s-a întâmplat acel lucru bun, este bine să aruncăm nasturele într-o apă curgătoare. Câte găuri are nasturele, atâtea vești!

Liliacul cu cinci petale! Dacă găsim o ramură cu flori ce au 5 petale e semn de noroc.  Bătrânii spuneau să și mestecăm o astfel de floare.

Monezile vechi sunt semn de prosperitate. Se pot pune în portofel sau acasă, unde ținem monezi. Acel ban găsit poate deveni talisman, de purtat permanent.  

Inelul sau verigheta - de regulă nu le purtăm din cauza amprentei energetice ale fostului proprietar. Dar e bine să le topim și să facem altă bijuterie. Dacă e un inel ieftin mai bine îl lăsăm acolo!

Dacă găsești o castană într-o zonă unde nu sunt castane e bine să o luăm. De ținut în portofel sau locul unde ținem bani. Există o legătură foarte mare între castane și bani! 

Nu uitați să vă folosiți intuiția, care vă spune ce e benefic și ce nu. De asemenea, obiectele se pot curăța energetic, cu agheasmă de la biserică. 

×
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
Top 5 prezidențiabili 2024. Cele mai vehiculate nume pentru Cotroceni
x close