Antena 3 CNN Adevăruri ascunse Vom trăi până la 130 de ani? Cum va arăta omenirea peste 50 de ani, cu Lidia Fecioru: "Eu zic să nu vă luaţi la trântă cu Dumnezeu"

Vom trăi până la 130 de ani? Cum va arăta omenirea peste 50 de ani, cu Lidia Fecioru: "Eu zic să nu vă luaţi la trântă cu Dumnezeu"

Bioenergoterapeutul Lidia Fecioru a vorbit, în cadrul emisiunii Adevăruri ascunse de la Antena 3, despre cum va arăta omenirea peste 50 de ani.

Vom trăi până la 130 de ani? Cum va arăta omenirea peste 50 de ani, cu Lidia Fecioru: "Eu zic să nu vă luaţi la trântă cu Dumnezeu"
Sursa foto: Antena 3
de Redacția Antena 3 CNN    |    21 Mai 2022   •   20:18

"E frumos să visezi. Noi vedem multe în filmele SF. Au apărut multe pe care le-am văzut în filme, precum călătoriile în spaţiu. Eu mă bucur pentru cei care ajung acolo. Nu înţeleg de ce nu rămân acolo. Eu aş rămâne. 

Dacă a doua modificare ar fi schimbare modului de contruire a clădirilor, eu m-aş bucura să existe. Nu văd cum s-ar produce curăţarea unui bloc de unul singur. Chiar şi în China şi Japonia, unde totul este tehnologizat, tot trebuie mâna omului. Avem robotul care şterge pe jos. 

Eu nu mă mai mir. Dacă mâncăm pizza xerox şi ne mai şi săturm. Nu mă mir. Când am fost pe vas, erau şase etaje sub apă. Trebuia să ieşi afară să iei o gură de apă aer", a spus Lidia Fecioru, sâmbătă, în cadrul emisiunii Adevăruri ascunse de la Antena 3.

Cu atâta tehnică, mă gândesc cum o să arătăm noi. O să fim nişte scheleţi ambulanţi, spune maestrul Mihai Voropchievici.

Printarea 3D a organelor umane, pentru cei care au nevoie de transplant, o altă viziune a cercetătorilor

Şi în sănătate sunt schimbări importante. Vor fi create organe 3D pentru ochi, pentru vederea nocturnă sau membre care să ofere corpului mai multă viteză. Bag de seamă că vor să ne robotizeze. Ce mai e omul? E în ajutor sau e pe experienţe?

Bag de seamnă că ne aduc şi boli şi rezolvare. Să pună mâna să facă ficat bun pentru transplant. Că ne plângem că e o reală problemă de transplant. Au făcut inima artificială, pe care nu văd să o folosească. Poate de la o operaţie la alta. Stă cu inima artificială până îi găseşte una reală. 

Luarea asta la trântă cu Dumnezeu. Universul asta ne va întoarce pe toţi cu fundul în sus. Ok, imi faci un robot care îmi face mâncare. Sunt fel şi fel de tehnici, dar tot mânuită de om. Nu va înlocui nimeni omul niciodată. Vom ajunge într-un moment al ştiinţei în care vom vedea că nu se mai poate. 

Mergem, mergem şi tot pământul ne place. Ne vom întoarcem la origini. Oricât am vrea să ne luăm cu Dumnezeu la trântă.

Să-mi facă un tractor care nu are nevoie de motorină, să meargă şi singur non stop. Să ne facă şi nişte lentile de contact care să fie ca farurile de la tren.

Implanturi corporale pentru a ne monitoriza starea de sănătate

Aştia vor cu orice preţ să ne pune câte un cip. O să-mi schimb şi telefonul în unul cu butoane. E posibil să ne pune şi cip să ne trezească dimineaţa. 

Dar eu nu vreau să fiu monitorizată. De ce trebuie? Măi, eu zic să nu vă luaţi cu Dumnezeu la trântă. Zburăm pe lună şi nu putem face o inimă sau un ficat?

Cele mai tari aparaturi, tot de doctorii noşti sunt mânuite. Noi încă nu am făcut un tratament citostatic pentru cancer şi vrem pe lună. Coborâţi înapoi şi vedeţi-vă de treabă! 

Insectele vor fi principala sursă de proteine

Ne pregătesc încet, încet să mâncăm meduze, libelule şi tot aşa. Nu poţi să-mi pui un cip, dacă eu nu vreau. Aşa vor să ne conducă. Ne zic că trebuie să facem asta, că e bine pentru noi. Noi, ca oile, ne ducem acolo repede. Da, ce? Sunt oaie? 

Rinichii noştri sunt daţi să reziste 300 de ani, doar că noi reuşim în câţiva ani să-i facem praf. Avem şi boli genetice şi aşa timpul se scurtează. Sunt boli care se transmit de la părinte la copil. 

Există posibilitatea ca în acest secol să putem ajute la o speranţă de viaţă care să depăşească 75 de ani. Am văzut oameni în China care ajung şi la 110, 115 de ani, dar erau legumă. Adică, înţeleg, dar poate ne fac şi un transplant de piele total. Nu cred că vom avansa atât de mult", a mai spus Lidia Fecioru.

×
Parteneri
Schema mafiei din România. Susţinere de la nivel înalt
x close