Antena 3 CNN Adevăruri ascunse Caracterul oamenilor în funcţie de ora naşterii, cu Mihai Voropchievici: "Pe ei, Dumnezeu îi ajută să iasă basma curată"

Caracterul oamenilor în funcţie de ora naşterii, cu Mihai Voropchievici: "Pe ei, Dumnezeu îi ajută să iasă basma curată"

Ora la care ne-am născut spune multe despre persoana noastră şi ne ajută să ne cunoaştem mai bine.

Caracterul oamenilor în funcţie de ora naşterii, cu Mihai Voropchievici: "Pe ei, Dumnezeu îi ajută să iasă basma curată"
Sursa foto: Antena 3
de Georgiana Adam    |    07 Aug 2021   •   20:28

În funcţie de ora sau intervalul orar la care ne-am născut, putem afla planeta care ne guvernează şi ce comportament sau trăsături avem noi şi cei e lângă noi, a spus numerologul Mihai Voropchievici, sâmbătă, la emisiunea Adevăruri ascunse, de la Antena 3.

Iată, mai jos, planetele care ne guvernează ora naşterii şi ce spune ele despre fiecare dintre noi. Explicaţiile sunt date pentru un interval orar de două ore.

0-2 noaptea: cei născuţi în acest interval orar sunt cei patronaţi de Mercur, zeul comunicării, comerţului. Aceste persoane sunt curioase din fire, vor să ştie tot ce se petrecere în jurul lor. Se pricep la bârfă, sunt mereu în centrul atenţiei, datorită energiei de nestăpânit şi a simţului umorului dezvoltat. Au un aspect foarte intersant şi când vezi o persoană care e mai tânără decât vârsta pe care o arată, poţi să o întrebi dacă nu cumva e născuta între miezul nopţii şi ora 2. Aceste persoane au o vârstă care nu e reală cu cea din acte.

Cei născuţi în intervalul 02.00-04.00 sunt muncitori şi posesivi

2-4 noaptea: cei născuţi între aceste ore sunt venusienii. Ei sunt afectivi, muncitori sârguincioşi, muncesc mult, mut munţii din loc, nu se dau bătuţi până nu-şi ating scopul, nu ratează ocaziile pe care le întâlnesc în viaţă. În schimb, sunt posesivi şi vor să le aparţină cam tot pe ce pune ochii. Sunt cam periculoşi ca partener, creează mari probleme cu posesivitatea în cuplu.

4-6 dimineaţa: patronul lor e Marte, zeul războiului. Cel născut în acest interval orar vrea să fie primul în tot şi în toate, are iniţiative, acceptă să i se ceară sfaturi, ştie să dea explicaţii. Arta minciunii nu e pe placul lor. Preferă să vorbească despre reuşitele lor, au încredere în cei care îi înconjoară. În schimb, prietenii îi pot număra pe degete.

6-8: neptunienii. Ei preferă singurătea, sunt mai retraşi, visători, închişi în sine, pentru că realitatea i-a făcut mai mult să sufere decât să zâmbească. Obişnuiesc să trăiasca din propriile fantezii. Au o intuiţie de invindiat, se sacrifică pentru lucruri măreţe şi uita că trebuie să mai trăiască şi pentru ei.

Persoanele născute între 08.00 şi 10.00 atrag ca un "magnet" prin felul lor de a fi

8-10: uranienii. Sunt oameni care atrag ca un magnet prin felul lor de a fi, sunt persoane modeste, omenoase, făra prejudecăţi, săritoare la nevoie şi majoritatea le consideră prieten de nădejde care sare în ajutor şi i te poţi confesa, e un om serios. Se sacrifică ajutându-i pe cei săraci, bolnavi şi neputincioşi. Sunt oamenii care sar în ajutor în jurul tuturor.

10-12: saturnienii. Ei sunt disciplinaţi, cu principii de viaţă stabilite şi prestabilite. Nu lasă nimic la voia întâmplării, pot atinge un succes adevărat atât în afaceri, cât şi în politică. Concurenţa îi stimulează să devină mai buni şi să evolueze în carieră.

12-14: patronul lor e Jupiter, zeul norocului. Viaţa acestor persoane are mereu nevoie de noutate. Făra eă, fără călătorii, fără iubire, fără prieteni, ei nu pot să trăiască. Nu sunt suficient de disciplinaţi, iar dorul de casă îi macină mai puţin atunci când sunt plecaţi în străinătate. Sunt călători, casa lor e acolo unde sunt ei.

Cei născuţi în intervalul 18.00-20.00, ajutaţi de Dumnezeu să iasă basma curată

14-16: plutonieinii. Patronul lor le imprimă o fire echilibrată, sunt calmi, dacă pe alţii nenoricirile îi sperie, pe aceste persoane la fac să fie puternice. Viaţa le oferă urcuşuri şi coborâşuri. Ar trebui să fie mai puţin visători şi să-şi traseze propriile scopuri reale care pot fi atinse.

16-18: venusienii. Ei sunt o fire care nu poate trăi fără iubire. Le-a fost prezis fie o căsnicie la o vârstă fragedă, fie nu vor să se mai căsătorească. Pe drumul vieţii, merg cu o teamă că nu-şi vor mai găsi ursitul. Căutările, de multe ori, durează şi chiar îi dezamăgesc. Sunt o fire comunicativă, paşnică şi se descurcă de minune în aplanarea conflictelor.

18-20: mercurienii. Au un caracter puternic, pot să iesă basma curată din multe încurcături. Îşi păstrează calmul în cele mai critice situaţii, dar sunt şi răzbunători. Însă, fideli în cuplu. Pun interesele altor oameni mai sus decât pe ale lor. Mulţi oameni obişnuiesc în schimb să îi manipuleze datorită acestor calităţi. De aia şi Dumnezeu îi ajută să iasă basma curată.

Persoanele născute între ora 20.00 şi 22.00 adoră flirtul, aventurile amoroase

20-22: patronul lui e Soarele. Sunt o fire romantică, adoră flirtul, aventurile amoroase, întreaga lor viaţă se învârte în jurul distracţiilor, ei sunt noctambulii. Le place să strălucească în societate, să se bucure de popularitate, adoră compania altora, pentru că sunt comunicativi. Iubesc nespus copiii şi animalele.

22-24: sunt cei patronaţi de Lună. Nu se simt îndeajuns de împliniţi sufleteşte niciodată, deşi la exterior par echilibraţi, paşnici, în interior e un cazan de griji, multe nerezolvări, sentimente acute de nesiguranţă. Succesul în carieră îi ocoleşte vreme îndelungată şi le bate la uşă la o vârstă matură. Ei sunt cei care se realizează în viaţă mai târziu. În viaţa personală, au parte de un partener înţelegător, o căsnicie stabilă, sunt fericiţi la bătrâneţe. Banii vin mai târziu, că dacă veneau mai devreme, praful se alegea de ei.

×
Parteneri
O dronă militară s-ar fi prăbuşit în apropiere de Brăila
x close