Antena 3 CNN Adevăruri ascunse Ce organe sunt afectate în funcţie de localizarea iritaţiilor pe faţă, cu Lidia Fecioru: "Înseamnă că avem probleme la inimă"

Ce organe sunt afectate în funcţie de localizarea iritaţiilor pe faţă, cu Lidia Fecioru: "Înseamnă că avem probleme la inimă"

Bioenergoterapeutul Lidia Fecioru a vorbit, în cadrul emisiunii Adevăruri ascunse de la Antena 3, despre localizarea iritaţiilor pe ten şi legătura dintre aceasta şi organele interne.

Ce organe sunt afectate în funcţie de localizarea iritaţiilor pe faţă, cu Lidia Fecioru: "Înseamnă că avem probleme la inimă"
Sursa foto: Antena 3
de Redacția Antena 3 CNN    |    17 Sep 2022   •   21:22

Bioenergoterapeutul Lidia Fecioru spune că există o corespondenţă clară între apariţia iritaţiilor de pe faţă şi organele interne.

"Atunci când ne apar iritaţii pe faţă şi ne ies în anumite zone ale feţei. De exemplu, dacă ne ies pe frunte, atunci înseamnă că avem o problemă a intestinului gros. 

Dacă ies între sprâncene, atunci înseamnă că avem probleme cu sistemul urinar. Dacă ne ies pe zona tâmplelor, atunci înseamnă că avem probleme cu inima. Dacă ne ies pe pomeţi, înseamnă că avem probleme cu fierea. 

Iritaţiile care ies sub pleoapă indică că avem probleme cu rinichii. Între sprâncene înseamnă ficatul, iar pe nas, înseamnă că există probleme cu tiroida.

Cele care ies pe bărbie, înseamnă că avem probleme ale organelor din partea de jos a bazinului", a spus Lidia Fecioru, în cadrul rubricii Leacul zilei din emisiunea Adevăruri ascunse de la Antena 3.

×
Subiecte în articol: Adevăruri ascunse Lidia Fecioru
Parteneri
Furtuna Renata a adus în România ploi torenţiale
x close