Antena 3 CNN Adevăruri ascunse Ce parfum trebuie să foloseşti în funcţie de zodie, cu Mihai Voropchievici: "Ei sunt dornici de aventură şi au nevoie de echilibru"

Ce parfum trebuie să foloseşti în funcţie de zodie, cu Mihai Voropchievici: "Ei sunt dornici de aventură şi au nevoie de echilibru"

Numerologul Mihai Voropchievici a dezvăluit, în cadrul emisiunii Adevăruri ascunse de la Antena 3, despre parfumul potrivit în funcţie de zodie.

Ce parfum trebuie să foloseşti în funcţie de zodie, cu Mihai Voropchievici: "Ei sunt dornici de aventură şi au nevoie de echilibru"
Sursa foto: Antena 3
de Georgiana Adam    |    02 Iul 2022   •   20:34

Poate fi un atuu, atât pentru doamne, cât şi pentru domni. Nici să torni cu flaconul şi să sară lumea de la metru între staţii. Trebuie să ştii ce este potrivit pentru tine. Pentru PH-ul tău. 

Pentru zodiile de apă: Rac, Scorpion şi Peşti

"Caracterizate prin sensibilitate şi senzualitate vor căuta nişte parfumuri care să le mărească aceste calităţi. Vor alege nişte parfumuri pe bază de piper negru, rădăcină de angelică, lavandă şi ulei esenţial de salvie.

Când vor să se simtă şi mai senzuali, pot apela la tămâie şi accente care să-i scoată în evidenţă, precum lemnul de santal. Tămâia îţi dă o stare de linişte. Nu se potriveşte la toată lumea această tămâie. Alină depresia şi anxietatea. Pentru Peşti mai este şi iasomia. Peştii sunt mai pretenţioşi. Vor să lase dâră în spate. 

Pentru zodiile de pământ: Taur, Capricorn şi Fecioară

Ei sunt axaţi pe muncă, realism şi raţiune. Parfumurile lor trebuie să conţină accente marine. Ulei de portocală, de lămâie, scorţişoară, iar pentru zilele de vară, parfumul bazat pe trandafiri şi flori albe. Florile de portocal sunt o lume în sine şi sunt perfecte pentru aceste zodii.

Totuşi, parfumul ideal pentru zodia Capricorn este cel pe bază de tămâie. Toate citricele pentru zodiile de pământ sunt note de vârf. Pentru zodiile de pământ sunt parfumurile florale. În prima parte a zilei sunt recomandate parfumuri revigorante, iar spre seară să se îndrepte spre scorţişoară şi cardamom.

Pentru zodiile de aer: Gemeni, Balanţă, Vărsător

Sunt deschişi la tot ce este nou în parfumerie. Folosesc chimbir, tămâie, ambră cenuşie, ulei esenţial de lemn de agar. Ei vor să transmită că sunt unici. Nu vor lua un parfum la întâmplare. 

Pentru zodiile de foc: Berbec, Leu, Săgetător

Sunt dornici de aventură şi au nevoie de echilibru şi protecţie. Trebuie să le oferi parfumuri care să conţină grepfrut, esenţial de vetiver, dar şi ingrediente de natură animală. Femeile pot utiliza iris, iar bărbaţii patchouli.

Patchouli reacţionează ca tonic nervos şi stimulator, redă tenacitatea şi previne anxietatea. Asta funcţionează şi ca un tratament pe bază de aromă. Cele din ingrediente de natură animală transmit nişte mirosuri proprii.

Parfumul este foarte important. Alegerea lui se face în funcţie de caracter. De exemplu, femeilor blonde le stă bine cu parfumurile tari, în timp ce celor brunete, le stă bine cu cele dulci. Fiecare vine cu un PH al lui. 

×
Subiecte în articol: Adevăruri ascunse Mihai Voropchievici
Parteneri
Calitatea aerului din România, afectată de praful saharian
x close