Antena 3 CNN Adevăruri ascunse Patru pietre preţioase care ne feresc de energiile negative, cu Mihai Voropchievici: "Regenerează fiecare celulă din tine"

Patru pietre preţioase care ne feresc de energiile negative, cu Mihai Voropchievici: "Regenerează fiecare celulă din tine"

Numerologul Mihai Voropchievici a vorbit, în cadrul emisiunii Adevăruri ascunse de la Antena 3, despre patru preţioase care ne feresc de energiile negative din jur.

Patru pietre preţioase care ne feresc de energiile negative, cu Mihai Voropchievici: "Regenerează fiecare celulă din tine"
Sursa foto: Antena 3
de Redacția Antena 3 CNN    |    13 Aug 2022   •   21:07

Avem patru pietre care sunt de un real folos. Sunt acele pietre care ne protejează de duşmanul invizibil, energiile negative.

O privire sau un gând aiurea te termină. Ai dureri de cap. Parcă nu eşti tu. Sunt nişte dureri de zici că eşti bătut. Te simţi fără vlagă.

Cuarţul transparent este gheaţa puterii. Nu face decât să ne încarce energetic pe toate cele 7 chakre. E fantastic de bine să le purtăm. Cristalul trebuie să fie ţinut în palmă şi să-i spui ce vrei de la el. Să vorbeşti cu el. Să-i ceri ce vrei. Este un maestru vindecător. Se lasă la soare şi se încarcă energetic.

O altă piatră foarte eficientă este turnamina neagră. Absoarbe radiaţiile electromagnetice, dar ea elimină şi stresul persoanei respective. E bine să o purtăm asupra noastră. Elimină anxietatea şi toate stările negative. Acţionează asupra chakrei numărul 1.

Oxidianul negru este bine să fie montat pe argint. Neutralizează gelozia şi invidia, mai ales în habitat. Te eliberează şi de obiceiurile nocive.

Ajungem şi la ametist. Este o piatră cunoscută pentru proprietăţile de purificare. Se încarcă la soare. Nu trebuie lăsat în contact cu un soare puternic. Aduce seninătate, înţelepciune. Vine să regenereze fiecare celulă din tine. Aduce calmul şi puterea emoţională. Este bun pentru copii în perioada examenelor.

×
Subiecte în articol: Adevăruri ascunse Mihai Voropchievici
Parteneri
Românii ale căror pensii vor crește cu peste 30%
x close