Antena 3 Adevăruri ascunse Cum îți dai seama că o persoană îți fură norocul. Mihai Voropchievici: ”Nu primiți cadou aceste lucruri”

Cum îți dai seama că o persoană îți fură norocul. Mihai Voropchievici: ”Nu primiți cadou aceste lucruri”

de Andreea Cigolea    |    23 Oct 2021   •   19:56
Cum îți dai seama că o persoană îți fură norocul. Mihai Voropchievici: ”Nu primiți cadou aceste lucruri”
Sursa foto: Antena 3

Fiecare se naște cu ce se naște: cu noroc mai mult sau mai puțin. Invidioșii vor face numai atacuri energetice. Există persoane lăudăroase care sunt atacate de invidioși.

Invidia și lăcomia unora automat e posibilitatea de a acapara norocul pentru care ai muncit. 

Excesul de bunătate ne face să pierdem din noroc. Lucrurile personale pe care le dăm cu jumătate de suflet, cu inimă îndoită ne face să pierdem norocul. Dacă dăm cu tot sufletul nu se va întâmpla asta. 

Dacă dăm un lucru personal de care ne pare rău nu mai putem remedia. Dacă îl primim înapoi o să îl primim cu energie negativă care ne distruge.

Dacă vine cineva și ne dăruiește ceva cu inimă rea și simțim asta ori scăpăm de el ori îl dăm înapoi. Sunt mulți care ne oferă lucruri tendențioase. 

Nu primiți și nu acceptați lucruri care sunt date cu suflet rău. Oglinzile oferite cadou sunt captatoare de energii, ele oglindesc și viața asta și lumea de dincolo. Au două fețe. Vin exact când nu te aștepți. 

Nu acceptați să stea cineva în spatele vostru când vă uitați în oglindă. Ne vor transfera tot ce au mai rău în ei. Ai mare șanse să rămânem toată ziua încărcați negativ.

La fel, nu vă ștergeți cu același prosop. Se transferă energiile de la o persoană la alta, se duce norocul. 

Nu vă aruncați părul pe care îl tundeți acasă. Să nu lăsați pe cineva să îl strângă, luați-l voi și puneți-l la gunoi.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close