Antena 3 Adevăruri ascunse Pilda zilei, cu Lidia Fecioru | "O pildă înțeleaptă despre lămâi și invidie"

Pilda zilei, cu Lidia Fecioru | "O pildă înțeleaptă despre lămâi și invidie"

de Georgiana Adam    |    02 Ian 2022   •   11:00
Pilda zilei, cu Lidia Fecioru | "O pildă înțeleaptă despre lămâi și invidie"
Sursa foto: Antena 3

Bioenergoterapeutul Lidia Fecioru a vorbit, sâmbătă, în cadrul rubricii Pilda zilei de la Antena 3, despre povestea lămâilor și a invidiei.

"Am o poveste foarte frumoasă pentru pilda de astăzi. Este despre lămâi și invidie și sună cam așa:

Soția îi trimite pe soț până la piață să cumpere niște lămâi. Înainte să plece de acasă, soția îi spune soțului să aleagă niște lămâi mari și frumoase, ca să poată să facă niște ceai.

Ajuns soțul la piață, acesta se tot uita la o lădiță cu lămâi, dar nu atât de frumoase și mari cum își dorea soția. Alături, era un domn care alegea lămâi dintr-o altă lădiță. Acelea erau mari și frumoase, exact cum își dorea soția sa.

Soțul se tot gândea apăsat la domnul de alături care căuta în lădița cu lămâi frumoase. La un moment dat, soțul și-a spus în gând că își ia inima în dinți și se duce să-i zică să plece, ca să poată alege și el. Când se uită într-o parte, acolo era oglinda", a spus Lidia Fecioru, sâmbătă, în cadrul rubricii Pilda zilei de la Antena 3.

×
Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal
Parteneri
x close