Antena 3 CNN Adevăruri ascunse "Trebuie să încep să aleg să fiu fericit" | Pilda bătrânului ursuz și trecerea timpului

"Trebuie să încep să aleg să fiu fericit" | Pilda bătrânului ursuz și trecerea timpului

Bioenergoterapeutul Lidia Fecioru a oferit, în cadul rubricii Pilda zilei din emisiunea Adevăruri ascunse, o pildă despre trecerea timpului și alegerea de a fi fericiți.

"Trebuie să încep să aleg să fiu fericit" | Pilda bătrânului ursuz și trecerea timpului
Sursa foto: antena3.ro
de Redacția Antena 3 CNN    |    11 Feb 2023   •   20:30

Era odată, într-un mic sătuc, un bătrân tare supărat. Era așa nefericit și mereu umpla ursuz pe ulițe. Cu cât trecea timpul, cu atât bătrânul era și mai nefericit și mai ursuz.

Din cauza stării lui, tot satul încerca să evite orice fel de întâlnire cu acesta, întrucât starea sa era una de-a dreptul molipsitoare.

Într-o zi, la împlinirea vârstei de 80 de ani, bătrânul și-a schimbat starea. Dintr-o dată, acesta a devenit mai luminat la față și chiar mai fericit. Minunați de ceea ce se întâmpla, statul a venit să vadă ce se petrece cu bătrânul.

Întrebat ce l-a făcut să se schimbe peste noapte, bătrânul a răspuns:

- Nu se întâmplă nimic cu mine. Mi-au trebuit 80 de ani ca să aștept să fiu și eu fericit. De fapt, mi-am dat seama că nu mai are rost să aștept. Trebuie să încep să aleg să fiu fericit.", spuse bătrânul.

Din păcate, bătrânul a realizat deja mult prea târziu că trebuie să aleagă să fie fericit.", a spus Lidia Fecioru, în cadrul rubricii Pilda zilei din emisiunea Adevăruri ascunse de la antena3.ro

 

×
Parteneri
Hidroelectrica anunţă perioada în care românii pot transmite indexul în aprilie
x close