Antena 3 CNN Adevăruri ascunse "Să nu ne încredem nici în cei care spun că ne vor binele" | Pilda zilei, cu Lidia Fecioru

"Să nu ne încredem nici în cei care spun că ne vor binele" | Pilda zilei, cu Lidia Fecioru

Bioenergoterapeutul Lidia Fecioru a vorbit, în cadrul rubricii Pilda zilei, despre pilda ursului şi a pustnicului, care ne aminteşte că nu trebuie să avem încredere nici în cei care spun că ne vor binele.

"Să nu ne încredem nici în cei care spun că ne vor binele" | Pilda zilei, cu Lidia Fecioru
Sursa foto: Antena 3
de Redacția Antena 3 CNN    |    16 Iul 2022   •   20:50

"Se spune că uşa sufletului trebuie închisă exact cum închidem uşa casei. 

Când deschidem uşa, intră curent, praf. Se spune că trebuie să închidem uşa ca să nu fie curent şi să nu vină lucruri care ne-ar face rău, cu un lacăt. Cine vrea să vină să bată încet. 

Sau să scrieţi, nu strigaţi, că ies eu din când în când. Să nu lăsăm pe nimeni să intre incălţat în sufletul nostru. Un pustnic era singuratic şi a găsit un pui de urs. Puiul de urs voia să-l păzească de oricine.

La un moment dat, s-a aşezat o muscă pe capul pustnicului. De frică să nu-i facă rău, ursul a luat o piatră şi aşa l-a omorât şi pe pustnic şi musca. 

Aşa că, să nu avem încredere atât de mare nici în cei care ne vor binele.", a spus Lidia Fecioru, sâmbătă, în cadrul rubricii Pilda zilei de la Antena 3.

×
Subiecte în articol: Lidia Fecioru Adevăruri ascunse
Parteneri
Mesaj RO-Alert în Slănic Prahova: ”Părăsiți zona!”
x close