Antena 3 CNN Adevăruri ascunse "Râzi mai mult şi uită de lucrurile rele" | Pilda zilei, cu Lidia Fecioru

"Râzi mai mult şi uită de lucrurile rele" | Pilda zilei, cu Lidia Fecioru

Bioenergoterapeutul Lidia Fecioru a vorbit, în cadrul rubricii Pilda zilei din emisiunea Adevăruri ascunse, despre cum putem să rămânem sănătoşi şi fericiţi contrar vârstei.

"Râzi mai mult şi uită de lucrurile rele" | Pilda zilei, cu Lidia Fecioru
Sursa foto: Antena 3
de Georgiana Adam    |    24 Sep 2022   •   21:47

"Se spune că pentru cei care vor să fie sănătoşi şi să-şi relungească vârsta, să uite de ea. Să nu se clasifice conform anilor. Să se trateze cu plante şi vorbe, cu apă, cu căldură şi cu masaj. 

Să adulmece mirosul ierbii şi al pomilor. Să mănânce mai mult orez şi să bea ceai, precum chinezii şi să ascundă carnea între legume. Să fie atent la căldura rinichilor şi la frigul capului. 

Râzi mai mult şi uită de lucrurile rele. Dacă eşti protejat, înseamnă că eşti blând, dacă eşti blând, înseamnă că eşti liniştit.  Cei pe care nu-i putem iubi, să nu-i băgăm în seamă.

Se mai spune că, nu trebuie să suporţi atitudinea cuiva faţă de tine, dacă nu este ok. Cel mai bine închide-le uşa în faţă. Şi uită de ei.

Sunt situaţii peste care trecem, dar încrederea nu mai este la fel. E ca şi cum te-ar trăda cineva. E ca şi cum ţi-au fost tăiate aripile.", a spus Lidia Fecioru, în cadrul rubricii Pilda zilei din emisiunii Adevăruri ascunse de la Antena 3.

 

×
Parteneri
Ministrul Energiei a decis ce se va întâmpla cu taxa pe soare
x close