Antena 3 CNN Adevăruri ascunse Lidia Fecioru: "Când suntem trădaţi este ca şi cum ne-ar fi rupte mâinile"

Lidia Fecioru: "Când suntem trădaţi este ca şi cum ne-ar fi rupte mâinile"

Bioenergoterapeutul Lidia Fecioru a vorbit, în cadrul rubricii Pilda zilei din emisiunea Adevăruri ascunse de la Antena 3, despre diferenţa dintre minciună şi adevăr.

Lidia Fecioru: "Când suntem trădaţi este ca şi cum ne-ar fi rupte mâinile"
de Georgiana Adam    |    04 Iun 2022   •   22:40

"Într-o zi, un bărbat a venit la Socrate. Bărbatul venise să-i spună ceva despre ce a spus un prieten de-al lui Socrate. Acesta l-a oprit şi i-a spus bărbatului să spună tot ce are de spus, dar să treacă totul prin trei site. 

Prima sită era sita adevărului. Socrate l-a întrebat pe bărbat dacă este adevărat ceea ce spune, iar aceasta a spus că nu ştie, pentru că nu a verificat.

Cea de-a treia sită era sita binelui. Socrate îl întreabă din nou pe bărbat dacă este bine sau nu ca el să ştie ceea ce voia să-i spună. Socrate îi râspunde că dacă nu crede că este bine, de ce trebuie să-i mai spună.

Sita ajutorului era ultima din cele trei. Bărbatul este întrebat dacă ceea ce voia să-i spună lui Socrate, îl ajuta cu ceva filozof. Acesta spune că nu ştie. Nu ştie nici dacă este adevărat, nici dacă îi face bine şi nici dacă îi este de vreun folos lui Socrate. 

Filozoful îi spune apoi: Păi şi atunci merită să-mi spui?

Deci, atunci când avem de spus o bârfă, ar fi bine să trecem prin cele trei site. Atunci când oamenii ne trădează, este ca şi cum ne-ar fi rupte mâinile. De iertat mai poţi ierta, dar nu mai poţi îmbrăţişa", a spus Lidia Fecioru, sâmbătă, în cadrul rubricii Pilda zilei din emisiunea Adevăruri ascunse de la Antena 3.

×
Parteneri
Pensia pe care o va avea Klaus Iohannis după 42 de ani de muncă
x close