Antena 3 CNN Adevăruri ascunse "În viață, să alegem să fim fericiți". Pilda zilei, cu Lidia Fecioru

"În viață, să alegem să fim fericiți". Pilda zilei, cu Lidia Fecioru

Bioenergoterapeutul Lidia Fecioru a vorbit, în cadrul rubricii Pilda zilei din emisiunea Adevăruri ascunse, despre ce înseamnă să fii fericit.

"În viață, să alegem să fim fericiți". Pilda zilei, cu Lidia Fecioru
Sursa foto: Antena 3
de Redacția Antena 3 CNN    |    09 Iul 2022   •   23:02

"În viață, trebuie să alegem fie să facem ceea ce vrem și să fim fericiți, fie să facem ceea ce vor alții și cum vor alții și să fim nefericiți.

Alegerea este întotdeauna a noastră. Se spune că aceste citate nu ne fac mai deștepți, însă ne dau de gândit. Aprind o scânteie în noi.

Noi, oamenii, spunem că în tinerețe am fost cei mai fericiți, însă odată cu trecerea timpului ne dăm seama că nu anii tinereții ne-au făcut fericiți, ci anii cu adevărat fericiți ne-au arătat că am fost așa.", a spus Lidia Fecioru, sâmbătă, în cadrul rubricii Pilda zilei din emisiunea Adevăruri ascunse de la Antena 3.

Ceea ce vrea să transmită Lidia Fecioru este că fericirea este o alegere și depinde de noi dacă o alegem sau nu. O căutăm încă din copilărie. O creionăm în cea mai frumoasă formă, însă pe măsură ce înaintăm în vârstă descoperim că ea vine şi trece.

Cheia fericirii zace în noi, însă depinde tot de noi dacă o trezim din starea de hibernare. Adesea, uităm să ne bucurăm de tot ce ne înconjoară, uităm să spunem te iubesc, apreciez sau mulțumesc, dar cel mai rău este că uităm să respirăm și să trăim, fiind atât de prinși în vâltoarea activităților cotidiene.

Duri sau puternici, în interior suntem doar niște copii care au nevoie de iubire și grijă. Copii care vor să fie îmbrățișați și apreciați.

Să dăruim fericire, bucurie și iubire. Să dăruim tot ne-ar plăcea să primim. Nu este greu să fim fericiți și buni. Nu este greu să oferim o îmbrățișare și nici să ștergem o lacrimă. 

Nu este greu să ne vorbim frumos, dar nici să ajutăm. Nu este greu să ascultăm. Nu este greu să iubim sau să dăruim. Nu este greu să fim ceea ce suntem, oameni. Să nu uităm că ceea ce ne rămâne moștenire este numai ceea ce am dat.

×
Parteneri
Pensia pe care o va avea Klaus Iohannis după 42 de ani de muncă
x close