Antena 3 CNN Adevăruri ascunse Pilda zilei, cu Lidia Fecioru, în lacrimi: "Este vina voastră, a guvernanților!"

Pilda zilei, cu Lidia Fecioru, în lacrimi: "Este vina voastră, a guvernanților!"

Moment emoționant la finalul emisiunii Adevăruri ascunse. Obișnuita rubrică Pilda Zilei cu Lidia Fecioru s-a transformat într-un monolog acuzator la adresa celor ce conduc țara în aceste vremuri tulburi. "Este vina voastră, a guvernanților!", a spus bioenergoterapeuta, cu ochii în lacrimi.

Pilda zilei, cu Lidia Fecioru, în lacrimi: "Este vina voastră, a guvernanților!"
de Alexandra Dima    |    07 Noi 2021   •   17:30

Rareori am văzut-o pe Lidia Fecioru copleșită de emoție, ea care de obicei este mereu cu zâmbetul pe buze și un șfichi în discurs. La finalul unei emisiuni în care a căzut ca un trăsnet vestea morții îndrăgitului artist Petrică Mîțu Stoian, la finalul unei săptămâni în care România a înregistrat aproape 3000 de decese, la finalul a două luni de criză politică, așa grăit-a Lidia Fecioru:

"Nu știu dacă este o pildă, este mai mult un strigăt al interiorului multor oameni că tot ceea ce se întâmplă - tragediile din familii, tragediile de pe stradă, oamenii agresivi, oamenii care nu mai au răbdare - este vina voastră, a guvernanților! Și spun asta cu gura plină. 

Este vina voastră pentru nesiguranța acestui popor. Oamenii nu se mai simt în siguranță, nu-și mai pot pune deoparte un ban pentru grija zilei de mâine, sărăcia va duce la probleme și mai mari în societate. Așadar, coborâți - Doamne iartă-mă! - de pe piedestalul ăla și intrați între oameni. Și bateți-vă capul! Pentru că ați negociat lumina și n-ați negociat, ați negociat prețuri la gaze și la lumină și n-ați negociat nimic. Înghițiți totul așa cum vi se dă și dați poporului. 

E posibil să dispară toată lumea și voi, din cauza bătăliilor voastre interne, nici să nu observați că a rămas țara goală."

 

×
Parteneri
Elena Mateescu anunță o nouă schimbare a vremii, de Florii
x close