Antena 3 CNN Adevăruri ascunse Pilda zilei, cu Lidia Fecioru: "Doar atunci se vor îndeplini"

Pilda zilei, cu Lidia Fecioru: "Doar atunci se vor îndeplini"

Bioenergoterapeutul Lidia Fecioru a împărtăşit, în cadrul rubricii "Pilda zilei" din emisiunea "Adevăruri Ascunse" de la Antena 3, care este secretul îndeplinirii tuturor dorinţelor noastre.

Pilda zilei, cu Lidia Fecioru: "Doar atunci se vor îndeplini"
Sursa foto: Antena 3
de Georgiana Adam    |    24 Iul 2021   •   20:59

"Se spune că atunci când dorinţele noastre vor fi mai puternice decât frica, doar atunci se vor îndeplini.

Pentru că există în viaţă perioade şi mai bune şi mai puţin bune, se spune că nu există oameni pe care îi urăşti din suflet, ci doar oameni pe care nu ai pentru ce să-i iubeşti", spune Lidia Fecioru, în cadrul rubricii "Pilda zilei" din emisiunea "Adevăruri ascunse" de la Antena 3.

Ceea ce doreşte să transmită bioenergoterapeutul Lidia Fecioru este că, din cauza fricii, de cele mai multe ori renunţăm să ne îndeplinim cele mai arzătoare dorinţe. Fie pentru că ne este teamă că putem fi judecaţi de către cei din jurul nostru, fie pentru că pur şi simplu nu avem suficient curaj să acceptăm ceea ce ne dorim cu adevărat în viaţa noastră.

Dorinţa şi frica sunt două simboluri aşezate spate în spate, două cuvinte în antiteză. În spatele oricărei dorinţe, se află o frică, care de cele mai multe ori, reuşeşte să fie cu un pas înaintea dorinţelor noastre. Important este să reuşim să alungăm toate aceste frici pentru ca toate dorinţele noastre să devină realitate.

×
Parteneri
Incendiu puternic lângă stadionul Dinamo București
x close