Antena 3 CNN Adevăruri ascunse Lidia Fecioru: "În viaţă, este foarte important ce alegem: iubire, noroc sau bogăţie"

Lidia Fecioru: "În viaţă, este foarte important ce alegem: iubire, noroc sau bogăţie"

Bioenergoterapeutul Lidia Fecioru a explicat, astăzi, în rubrica Pilda zilei din cadrul emisiunii Adevăruri ascunse de la Antena 3, cât de importante sunt alegerile în viaţă.

Lidia Fecioru: "În viaţă, este foarte important ce alegem: iubire, noroc sau bogăţie"
Sursa foto: Antena 3
de Redacția Antena 3 CNN    |    22 Ian 2022   •   21:27

"La poarta unei familii, femeia a ieşit din curte şi a văzut trei bătrâni pe bancă. Ea s-a dus la ei şi l-a chemat în casă pe unul dintre ei ca să-l hrănească. 

Bătrânii au întrebat-o dacă soţul ei este acasă. Aceasta le-a spus ca soţul este la muncă. 

Bătrânul i-a spus că nu poate intra dacă soţul ei nu este. Între timp, soţul a venit de la muncă, iar bătrânii tot acolo stăteau.

Femeia îi povesteşte bărbatului cele întâmplate şi acesta îi spune să-l invite pe bătrân în casă. Femeia se duce la bătrân şi îl invită din nou pe acesta la masă.

Bătrânii spun că nu pot intra unul fără celălalt, fiindcă unul dintre ei este iubirea, altul este bogăţia şi celălalt este norocul. Aceştia îi spun să se ducă să-şi întrebe soţul care dintre ei să intre.

Soţul îi spune femeii să cheme bogăţia pentru a le satisface toate dorinţele. Femeia spune că ea ar chema norocul.

Soţii aveau o fetiţă înfiată şi aceasta le spune să cheme iubirea, pentru că este foarte importantă. Tatăl a spus să asculte copilul şi să cheme iubirea.

Femeia a ieşit şi a invitat iubirea în casă. După el au venit şi ceilalţi doi. 

De aceea, în viaţă, este foarte important ce alegem, iubire, noroc sau bogăţie. Dacă avem iubire, celelalte vor veni după ea", a spus Lidia Fecioru, în rubrica Pilda zilei din cadrul emisiunii Adevăruri ascunse, de la Antena 3.

×
Parteneri
ANAT propune taxe noi pentru turiști
x close