Antena 3 CNN Adevăruri ascunse Pilda zilei, cu Lidia Fecioru: "Îţi multumesc, Doamne, că am cel mai minunat bărbat de pe pământ!"

Pilda zilei, cu Lidia Fecioru: "Îţi multumesc, Doamne, că am cel mai minunat bărbat de pe pământ!"

Bioenergoterapeutul Lidia Fecioru a povestit sâmbătă, la Antena 3, cum o femeie care s-a dus la preot ca să-i dezlege cununiile, pentru a se despărţi de soţul său, a sfârşit prin a mulţumi pentru bărbatul minunat pe care îl are.

Pilda zilei, cu Lidia Fecioru: "Îţi multumesc, Doamne, că am cel mai minunat bărbat de pe pământ!"
Sursa foto: Antena 3
de Georgiana Adam    |    23 Oct 2021   •   21:40

"O femeie s-a dus la preot şi l-a rugat să-i dezglege cununiile, pentru că voia să se despartă de bărbatul ei, care era foarte rău. Mă cicăleşte, vorbeşte mult, a spus femeia.

Preotul i-a spus că va face acest lucru pentru ea şi a rugat-o să facă o pâine mare şi toate ingredientele să le ceară de la alte femei.

A mers la vecine să ceară ce-i trebuia pentru pâine, vecinele i-au dat ingredintele, iar femeile i-au spus că şi bărbaţii lor sunt răi şi s-au plâns toate de ei.

Femeia a făcut pâinea, s-a dus la biserică şi i-a spus părintelui: "Îţi multumesc, Doamne, că am cel mai minunat bărbat de pe pământ", după ce aflase că alţii sunt şi mai răi ca al ei.

Şi aşa şi-a dat seama că bărbatul ei era bun", a povestit Lidia Fecioru, sâmbătă, la emisiunea Adevăruri ascunse, de la Antena 3.

×
Parteneri
Hidroelectrica anunţă perioada în care românii pot transmite indexul în aprilie
x close