Antena 3 CNN Adevăruri ascunse Planta care te scapă de durerile de reumatism. Lidia Fecioru: "Chinezii fac din ea tot felul de tratamente antireumatice"

Planta care te scapă de durerile de reumatism. Lidia Fecioru: "Chinezii fac din ea tot felul de tratamente antireumatice"

O plantă care se găseşte în România este aur pentru chinezi în fabricarea de tratamente împotriva reumatismului.

Planta care te scapă de durerile de reumatism. Lidia Fecioru: "Chinezii fac din ea tot felul de tratamente antireumatice"
Sursa foto: antena3.ro
de Georgiana Adam    |    24 Iun 2023   •   20:00

Acum este perioada brusturelui, pentru că despre el este vorba, şi se poate folosi sub diverse forme pentru a ne simţi mai bine, dacă suferim de reumatism.

"Este perioada brusturelui. Până înflorește el și face acel vârf, noi acum avem frunzele de brusture, tulpina și rădăcina. 

Rădăcina se consumă mai mult de o palmă din ea de la nivelul pământului.

Se poate rade pe răzătoare și se pune un pahar plin cu rădăcină de brusture răzuită la o jumătate de litru de alcool de 40 de grade. Nu trebuie să punem de 70 de grade, pentru că nu trebuie să fie alcoolul foarte puternic.

Se lasă 10 zile la întuneric şi e bine să-l agităm în fiecare. L-am agitat, l-am pus la loc. După 10 zile, cu acest alcool ne facem frecție la genunchi, la coate, la încheieturi şi aşa mai departe.

Lidia Fecioru: "Din brusture, chinezii fac tot felul de tratamente antireumatice"

Frunza de brusture, care se găseşte acum vara pe câmp, se poate pune pe cap, pentru că protejează foarte bine de razele solare. 

Dar și frunza, și tulpina, și rădăcina sunt cele care vindecă. Din brusture, chinezii fac tot felul de tratamente antireumatice.

Cine are posibilitatea e bine să ia frunzele, le toacă mărunțel, le stropeşte cu un pic de alcool de 40 de grade sau cu oțet, se întinde persoana pe o folie, se culcă pe acele frunze, se înveleşte şi stă acolo 1-2 ore", a spus bioenergoterapeutul Lidia Fecioru, sâmbătă, la emisiunea Adevăruri ascunse, de la antena3.ro.

×
Parteneri
ANM anunţă prognoza meteo pentru Săptămâna Mare
x close