Antena 3 CNN Adevăruri ascunse Plantele care atrag bunăstarea în casă, cu Lidia Fecioru. Busuiocul atrage dragostea şi succesul

Plantele care atrag bunăstarea în casă, cu Lidia Fecioru. Busuiocul atrage dragostea şi succesul

Bioenergoterapeutul Lidia Fecioru a vorbit, în cadrul emisiunii Adevăruri ascunse de la Antena 3, despre plantele care atrag bunăstarea în casă.

Plantele care atrag bunăstarea în casă, cu Lidia Fecioru. Busuiocul atrage dragostea şi succesul
Sursa foto: Antena 3
de Georgiana Adam    |    19 Mar 2022   •   19:17

"Florile se dăruiesc fără niciun motiv. De pildă, bambusul este foarte bun, pentru că atrage bucuria, prosperitatea şi oferă protecţie şi noroc. Ceea ce înseamnă că vor creşte şansele care dorinţele să se îndeplineasă. Este bine să ne cumpărăm această plantă. Oferă ajutor în dezvoltarea personală şi spirituală. Această plantă poate fi pusă oriunde în casă", a spus Lidia Fecioru, sâmbătă, în cadrul emisiunii Adevăruri ascunse de la Antena 3.

Busuiocul, planta care duce dragostea

"Busuiocul aduce dragostea, succesul şi  frumuseţea. Dacă pui în mâncare, aceasta este şi mai gustoasă. Mai ales dacă este crescută în casă. Această plantă este foarte aromată. Înainte nu era parfum şi când se duceau femeile la horă, în sat, se dădeau cu busuioc. Atrage pasiunea. Este şi o plantă antibacteriană. Suportă să fie pus oriunde în casă. 

Trifoiul este altă plantă aducătoare de bunăstare

Se spune că trifoiul aduce bani în casă şi oferă protecţie energetică foarte bună. Floarea de trifoi pusă pe frunte îmbunătăţeşte puterea fizică. Nectarul de la florile trifoiului este foarte bună. 

Iasomia atrage dragostea şi banii

În acelaşi timp, favorizează îndeplinirea dorinţelor. Parfumurile cu iasomie sunt foarte interesante. Este la fel de bine să aprindem un beţişor cu iasomie atunci când avem ceartă în casă. 

Lămâiul aduce fericire şi lumină în casă

Este foarte bun să-l avem în casă. Este simbolul purificării, al prieteniei. Favorizează înţelegerile. Uleiul de lămâie îl putem folosi la masaj pentru regenerarea la nivel energetic. 

Orhideea, planta care simbolizează iubirea

Orhideea nu doar că este o plantă frumoasă, ci şi uşor de îngrijit. Această plantă simbolizează iubirea. Atrage prieteniile. Oamenii se simt bine când primesc această plantă. Este un cadou minunat pentru cine îşi doreşte să aibă copii.

Rozmarinul oferă protecţie

Rozmarinul creşte puterea de concentrare şi te ajută să te odihneşti mai bine. Este bine să o punem în dormitor. Se credere că oferă protecţie şi ajută la purificare. 

Limba soacrei, imposibil de distrus

Ea face parte din familia dracena. Această plantă este imposibil de distrus. Dacă o ai în casă, te face mai energic. 

Unde le aşezăm?

Planta trebuie să stea la lumină. Orhideea de pildă, nu suportă lumina directă a soarelui. Le mai putem pune la uşa de la intrare. La intrare poţi pune un bambus, un ficus sau un lămâi.

Toate plantele norocoase stau în sufragerie, pentru că acolo petrecem cel mai mult timp. Există şi mâna Maicii Domnului pe care o putem pune în sufragerie. Se spune că în sufragerie e bine să punem o plantă care atinge tavanul. Feriga rezistă în baie", a mai spus Lidia Fecioru.

×
Subiecte în articol: Adevăruri ascunse Lidia Fecioru plante
Parteneri
Zboruri comerciale, bruiate de ruşi inclusiv în spaţiul aerian al României
x close