Antena 3 CNN Adevăruri ascunse Cum rişti să-şi distrugi următorii 20 de ani. Voropchievici: Din cauza acestor lucruri, trăim o viaţă plină de frustrări

Cum rişti să-şi distrugi următorii 20 de ani. Voropchievici: Din cauza acestor lucruri, trăim o viaţă plină de frustrări

Numerologul Mihai Voropchievici şi bioenergoterapeutul Lidia Fecioru au vorbit sâmbătă, la Antena 3, despre riscurile pe care le fac unii dintre noi şi îşi pot distruge viitorul.

Cum rişti să-şi distrugi următorii 20 de ani. Voropchievici: Din cauza acestor lucruri, trăim o viaţă plină de frustrări
Sursa foto: Antena 3
de Georgiana Adam    |    27 Mar 2021   •   19:43

Mândria e primul păcat al unei alegeri greşite, iar orgoliul este forma supremă a mândriei, spune Mihai Voropchievici.

1. "Mândria e primul păcat al unei alegeri greşite. Orgoliul e forma supremă a mândriei", a explicat numerologul Mihai Voropchievici, sâmbătă, la emisiunea Adevăruri ascunse, de la Antena 3.

Din cauza acestor lucruri, trăim o viaţă plină de frustrări, mai spune Voropchievici.

În plus, oamenii au tendinţa să rămână aşa, ceea ce nu este deloc bine, completează bioenergoterapeutul Lidia Fecioru.

2. Oamenii care stau în confort maxim nu mai simt nici clipele frumoase, este de părere Fecioru. 

"Dacă nu dai, nu primeşti. Miracolul se întâmplă numai dacă tu contribui la ceva", a adăugat bioenergoterapeutul.

3. Când decizi că nu poţi face ceva anume îţi omori visul, explică Mihai Voropchievici.

4. E bine să ne punem ţeluri, pentru că există şi invidie constructivă, îndeamnă Lidia Fecioru, ca să nu ne distrugem următorii 20 de ani.

5. Nu vrem să le arătăm la oameni că avem şi slăbiciuni, dar trebuie să existe comunicare între oameni. Oamenii nu trebuie să rămână în trecut şi să poată să depăşească acel moment.

6. Odată cu înaintarea în vârstă, oamenii devin mai înţelepţi şi nu mai iau lucrurile la modul personal. Acest lucru, din păcate, se întâmplă destul de târziu.

7. Când vezi că ceva nu merge, ia o decizie, oricare ar fi. Nu are sens să amâni şi situaţia să nu se redreseze, recomandă Lidia Fecioru.
 

×
Parteneri
Potopul din Dubai explicat de climatologi
x close