Antena 3 CNN Adevăruri ascunse Povestea copilului care pretinde că s-a născut pe Marte și va schimba lumea: "A venit cu un mesaj pentru noi"

Povestea copilului care pretinde că s-a născut pe Marte și va schimba lumea: "A venit cu un mesaj pentru noi"

Boris Kipriyanovich, un adolescent din Rusia, de o inteligenţă uimitoare, susţine că vine de pe planeta Marte şi că va schimba lumea.

Povestea copilului care pretinde că s-a născut pe Marte și va schimba lumea: "A venit cu un mesaj pentru noi"
Sursa foto: Antena 3
de Redacția Antena 3 CNN    |    27 Noi 2021   •   20:27

Boris s-a născut în anul 1996, în ţara natală Rusia şi a început să vorbească la doar câteva săptămâni de la naştere. La 18 luni, ştia să citească şi să deseneze.

Fără să aibă o educaţie formată despre aceste subiecte, el avea cunoştinţe despre stele, planete, constelaţii şi altele. 

Experţii au spus că Boris este un copil geniu, datorită cunoştinţelor lui extraordinare despre Univers.

Boris le-a spus tuturor că venea de pe Marte şi că avea să salveze lumea. A insistat asupra faptului că locuise pe Marte în timpul unei vieţi anterioare.

Există astfel de cazuri sau este vorba doar de o imaginaţie bogată?

"Vă spuneam că există copii cu capacităţi formidabile. Important este să nu-i dea drumul imaginaţiei copilului să se ducă foarte departe, pentru că indiferent cât am vrea noi, lui Boris a început să-i placă să fie vedetă. Acesta poate fabula, din puţin să facă spectacol.

Pot exista frânturi de amintiri din altă viaţă, dar nu cu atâtea amânunte. Eu nu cred. Ştii cum se spune? Eu nu cred, lumea vorbeşte, tu să nu mai faci. 

Important este să-i găseşti pe cei care să te şi creadă", a spus Lidia Fecioru în cadrul emisiunii Adevăruri ascunse, de la Antena 3.

"Eu unul sunt omul care până nu vede, nu crede, dar fenomene de acest gen sau copii geniali, există. El nu ar fi primul doar că el vine cu altă temă, legată de planeta Marte.

Presupunerea mea nu este neapărat documentare. Se pare totuşi că părinţii sunt nişte consumatori de SF-uri. Atâta timp cât mama fiind însărcinată a discutat mai multe teme, a vizionat filme, fătul este perfect receptiv la această imaginaţie.

Copilul, în funcţie de ceea ce se întâmplă în acea perioadă de 9 luni, percepe starea mamei. Fascinaţia părinţilor sau a mamei, în special, pentru ce înseamnă timp, spaţiu, alte planete, se transmite.

Dacă acest copil chiar a venit de pe altă planetă, a venit cu un mesaj pentru noi, pământenii", a menţionat Mihai Voropchievici în cadrul emisiunii Adevăruri ascunse.

×
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close