Antena 3 Adevăruri ascunse Previziuni până la finalul anului 2021, cu Mihai Voropchievici: "Primim ceea ce merităm"

Previziuni până la finalul anului 2021, cu Mihai Voropchievici: "Primim ceea ce merităm"

de Alin Tarnovschi    |    23 Mai 2021   •   09:59
Previziuni până la finalul anului 2021, cu Mihai Voropchievici: "Primim ceea ce merităm"
Sursa foto: Antena 3

Numerologul Mihai Voropchievici a tras runa pentru finalul anului 2021, în cadrul emisiunii Adevăruri ascunse de la Antena 3.

Noi am vorbit la începutul anului de previziuni pentru tot anul şi suntem în luna mai şi s-a îndeplinit ceea ce spuneaţi la început de an, că luna mai va veni cu o veste bună, că ne vom relaxa, ceea ce s-a şi întâmplat.

Anul trecut, în momentul în care s-a declanşat nu a ieşit în luna aia ceea ce trebuia. Era atunci, îmi amintesc, o veste, fiţi pregătiţi să primiţi un mesaj. Şi ne gândeam că ne spune nişte lucruri bune.

Şi a venit un mesaj: staţi acasă!

Până la final de an, punem o întrebare, pentru noi, toţi românii, la ce să ne aşteptăm după ce trece luna mai. Avem nişte coordonate. Hai să vedem!

Luna iunie este a şasea lună şi avem aşa: Veşti bune! S-ar putea să primiţi un cadou surpriză sau o sumă de bani importantă.

Cadoul poate să apară dintr-un comunicat. Atât timp cât apare Fehu şi spune că sunt veşti bune, înseamnă că sunt veşti bune.

Suntem an universal 5, adunăm pe 5 cu valoare lunii la care facem referire. Luna noiembrie este 11, deci este 2, iar 5 cu 2 este 7. 7 întotdeauna este o cifră misterioasă în care poţi să găseşti karmic rezolvări la multe lucruri, dar la fel de bine, dacă ai supărat forţa divină cu acţiunile tale, să primeşti o urecheală să te ţină minte.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close