Antena 3 CNN Adevăruri ascunse Previziuni până la finalul anului 2021, cu Mihai Voropchievici: "Primim ceea ce merităm"

Previziuni până la finalul anului 2021, cu Mihai Voropchievici: "Primim ceea ce merităm"

Numerologul Mihai Voropchievici a tras runa pentru finalul anului 2021, în cadrul emisiunii Adevăruri ascunse de la Antena 3.

Previziuni până la finalul anului 2021, cu Mihai Voropchievici: "Primim ceea ce merităm"
Sursa foto: Antena 3
de Alin Tarnovschi    |    23 Mai 2021   •   09:59

Noi am vorbit la începutul anului de previziuni pentru tot anul şi suntem în luna mai şi s-a îndeplinit ceea ce spuneaţi la început de an, că luna mai va veni cu o veste bună, că ne vom relaxa, ceea ce s-a şi întâmplat.

Anul trecut, în momentul în care s-a declanşat nu a ieşit în luna aia ceea ce trebuia. Era atunci, îmi amintesc, o veste, fiţi pregătiţi să primiţi un mesaj. Şi ne gândeam că ne spune nişte lucruri bune.

Şi a venit un mesaj: staţi acasă!

Până la final de an, punem o întrebare, pentru noi, toţi românii, la ce să ne aşteptăm după ce trece luna mai. Avem nişte coordonate. Hai să vedem!

Luna iunie este a şasea lună şi avem aşa: Veşti bune! S-ar putea să primiţi un cadou surpriză sau o sumă de bani importantă.

Cadoul poate să apară dintr-un comunicat. Atât timp cât apare Fehu şi spune că sunt veşti bune, înseamnă că sunt veşti bune.

Suntem an universal 5, adunăm pe 5 cu valoare lunii la care facem referire. Luna noiembrie este 11, deci este 2, iar 5 cu 2 este 7. 7 întotdeauna este o cifră misterioasă în care poţi să găseşti karmic rezolvări la multe lucruri, dar la fel de bine, dacă ai supărat forţa divină cu acţiunile tale, să primeşti o urecheală să te ţină minte.

×
Subiecte în articol: Mihai Voropchievici Adevăruri ascunse
Parteneri
Harta voturilor din Bucureşti. Cât "teren" controlează candidaţii
x close