Antena 3 CNN Adevăruri ascunse Previziuni numerologice pentru anul 2022, cu Mihai Voropchievici: "Vor fi multe căsătorii, dar și divorțuri"

Previziuni numerologice pentru anul 2022, cu Mihai Voropchievici: "Vor fi multe căsătorii, dar și divorțuri"

Numerologul Mihai Voropchievici a dezvăluit, astăzi, în cadrul emisiunii Adevăruri ascunse de la Antena 3, care sunt cele mai importante previziuni numerologice pentru anul 2022.

Previziuni numerologice pentru anul 2022, cu Mihai Voropchievici: "Vor fi multe căsătorii, dar și divorțuri"
Sursa foto: Antena 3
de Georgiana Adam    |    01 Ian 2022   •   19:39

"Anul 6" este un an armonic. Va crește responsabilitatea la nivel guvernamental. Toate guvernele devin mai responsabile și conștiente de relele pe care le-au făcut în anul anterior. Vine un fel de bilanț și vede fiecare conducător și guvern, ce a făcut pentru ai lui. 

Educația joacă un rol important și însemnat în planurile guvernamentale. An propice pentru concesii importante și trecerea în plan secund a intereselor personale", a dezvăluit numerologul Mihai Voropchievici în cadrul emisiunii Adevăruri ascunse de la Antena 3.

Mihai Voropchievici: "Vor fi multe căsătorii, dar și divorțuri"

"Este un an al dragostei. Vor fi multe căsătorii, dar și divorțuri. Perioadă propice și în ceea ce privește sistemul bancar, dar și proprietăți. 

Succes profesional pentru HoReCa. Apar mai multe angajări, somajul scade în acest an "6". Va fi o perioadă bună pentru investiții imobiliare. 

În cazul unor conflicte internaționale, tensiuni și alte divergențe apar posibilitățile de a le rezolva pe cale amiabilă. Interes mare va fi și pentru starea de sănătate. Vor apărea și tratamente noi.

Luni foarte bune vor fi lunile iulie și august. Lunile bune vor fi lunile ianuarie, februarie, mai, septembrie, octombrie și noiembrie, iar cele rele vor fi martie, aprilie, iunie și decembrie", a mai precizat Mihai Voropchievici în cadrul emisiunii Adevăruri ascunse de la Antena 3.

×
Subiecte în articol: Adevăruri ascunse Mihai Voropchievici
Parteneri
Calitatea aerului din România, afectată de praful saharian
x close