Antena 3 CNN Adevăruri ascunse Numărul dragostei, cu Mihai Voropchievici. Cum este partenerul în funcţie de ziua în care s-a născut

Numărul dragostei, cu Mihai Voropchievici. Cum este partenerul în funcţie de ziua în care s-a născut

În emisiunea Adevăruri ascunse, numerologul Mihai Voropchievici a dezvăluit care este numărul dragostei în cuplu şi cum este partenerul în funcţie de ziua în care s-a născut.

Numărul dragostei, cu Mihai Voropchievici. Cum este partenerul în funcţie de ziua în care s-a născut
de Georgiana Adam    |    18 Iun 2022   •   19:49

Mihai Vorpchievici s-a focusat de această dată numai pe cifrele domnilor, avantajul informaţiilor fiind de partea doamnelor care vor să afle mai multe despre partenerul lor.

Ziua de naştere oferă numărul psihic sau numărul cheie al vieţii. În raport cu partenerul vorbim în sine de un număr al dragostei.

Partenerul cu numărul psihic 1

Cei născuţi pe: 1, 10, 19, 28 

Sunt caracterizaţi prin individualism şi independenţă. Când faci cunoştinţă cu o astfel de persoană trebuie să îţi dai seama că el e lider şi atunci nu o să vii din prima întâlnire să impui nişte lucruri. Îl laşi să vezi cam cum conduce, în ce zonă - te invită la îngheţată la cornet sau la o cofetărie de clasă? Îţi dai seama imediat.

Opinia lor trebuie să fie întotdeauna o prioritate şi să fie unică, nu acceptă contestatari. Pot avea în schimb tendinţa de a suprima părerile celor din jur. 

Sunt strategi, buni manageri, se disting prin independenţă şi originalitate. 

Cu greu se supun şi cu greu construiesc relaţii. Analizează şi stabileşte de la primele întâlniri ce coordonate urmează. Sunt foarte direcţi - cât câştigi, ce lucrezi?...

În relaţie caută o sursă de inspiraţie şi cu o anumită abordare. Bărbaţii pot fi parteneri de încredere numai dacă au primit girul persoanei din faţa lor, adică îl acceptă cu aşa ceva. După aceea coboară ştacheta. 

Caracter dominat de autoritarism şi respingerea criticilor. Sunt destul de închişi de multe ori şi mai greu abordabili. 

Partenerul cu numărul psihic 2

Cei născuţi pe: 2, 11, 20, 29 

Pot chiar să iubească şi să construiască relaţii, pentru că ei sunt sub energia Lunii, au multă energie feminină de partea lor - bănătatea, simţul de ocrotire. Sunt oamenii care se lipesc foarte repede într-o relaţie pentru că sunt detaşaţi, calmi şi cu un aspect atractiv. 

Sunt diplomaţi, susţin întotdeauna pacea şi construirea unei încrederi. Nu tind niciodată să cucerească înălţimi mai mari decât posibilităţile lor. Excepţie fac cei născuţi pe 11 care au o energie suplimentară şi mereu vor fi dintre cei aleşi.

Doi e predispus la exagerare minciuni și duplicitate - astea sunt părțile negative. Totodată, este și un bun ascultător. Îi poți împărtăși emoțiile, secretele și să-i ceri sfatul, dar depinde de conjunctura respectivă.  Când apelează la aceste defecte, la exagerare minciuni, duplicitate - înseamnă că e într-o situație extremă și caută să iasă de acolo și nu știe cum să scape.

Totuși, un 2, 11, 20 sau 29 pentru a construi o relație cu o persoană, nu trebuie să se pună presiune asupra lui. Nu vin asupra lui 2 să pun presiune, dar nici el nu vine asupra mea, ne înțelege undeva tacit. Lasă-l pe el să creadă că a avut inițiativa. Doiul te conduce din umbră. Devine o autoritate pentru toți, cu condiția să-i ofer și lui o alegere, să-i lași lui să îşi spună opinia.

Partenerul cu numărul psihic 3

Cei născuţi pe: 3, 12, 21, 30

Sunt înțelepții, patronați în permanență de planeta norocului, Marele benefic Jupiter.

Niște norocoși prin excelență, învață în permanență ceva nou, sunt cei care se înscriu la cursuri, să dobândească. Vor să fie deștepți și sunt inteligenți, dar vor mai mult să acumuleze și mai multe cunoștințe ca să iasă în evidenţă. Vor cu un ton mai sus de ceilalţi. 

Fiind pretențioși și cu cei din jur și cu propriile persoane, nu vor accepta niciodată mediocritatea sau pe cei ce sunt superficiali când tratează o problemă serioasă.

Au un potențial creativ mare. Sunt activi cu scopuri bine definite și, în general, sunt bine educați.

Un astfel de bărbat are adesea dificultăți totuși de comunicare cu cei dragi. Comunică foarte bine cu ceilalți, dar acasă au probleme. Ei nu prea comentează lucrurile în casă, stau cuminți, preferă să asculte, dar pot câteodată - când văd că nu sunt ascultați - să devină dictatori.

Dacă vrei să construiești o relație cu un astfel de bărbat, este importat să-l apreciezi tocmai pentru intelectul și pentru cunoștințele sale. Dacă reușești să faci treaba asta e perfect!

De multe ori un 1 cu un 3 sunt în dispute mari, pentru că 3 nu acceptă autoritatea lui 1, iar 1 nu accepta să se supună lui 3.

Partenerul cu numărul psihic 4

Cei născuţi pe: 4, 13, 22, 31 

Cei născuți în zilele acestea sunt practici. Sunt indivizi talentați din punct de vedere creativ, sentimentali, dar sunt și vulnerabili. În viață s-ar putea să nu arate aceste calități și, mai degrabă să pară insensibil și închiși în ei, numai datorită faptului ca cel cu care vine în contact să nu-l simtă că e vulnerabil. Dar fac ei ce fac, până la urmă vulnerabilitatea constă în bunătate, în exces de bunătate.

Şi dacă ai cerut la asta, zice întâi, n-am! Da, mă rog, pentru ce ți ar trebui? ...Dacă vede că nu vrei să-i risipești pe cine știe ce lucru de nimic îţi dă. Dar să nu cumva să iei altceva, că după aceea nu mai te lipești de el!

 Sau dacă îți dă ceva cu împrumut, dar 4 nu prea dă împrumut, nu are prostul ăsta obicei. Ori dă din toată inima ori nu dă deloc. 

Le place să stabilească reguli de bază sau propriile legături, cu excepția celor născuți în ziua de 22 care asemănător celor cu 11 au vibrația înaltă și vor construi pentru umanitate.

Pentru ceilalți, calitățile pozitive includ dorința de ordine, o minte tenace capabilă să sesizeze cele mai mici detalii, stabilitatea și disciplina. Cel mai ușor poți construi o relație cu un 4, dacă nu le subliniezi imperfecțiunile. Treci peste ele că nu sunt atât de deranjante. 

Partenerul cu numărul psihic 5

Cei născuţi pe: 5, 14, 23 

Sunt oameni curioși, versatili, cu multe fațete, adică e omul cu 2 fețe, cu 3, cu 4 cu 5... Afișează în funcție de conjunctura respectivă, atitudinea respectivă. Tratează situația, știe să se plieze. Se spune totodată că 5 e cameleonic, dar nu în partea negativă. E adaptabil, se plimbă fantastic de ușor.

Este un adevărat antreprenor. De multe ori nu sunt ca cei cu 3 care vor să acumuleze în detaliu orice informație, ăștia iau de peste tot toate informațiile și știu cîte o parte un pic, din aia, un pic din aia. Și dacă vrei să-l forțezi și îți dai seama că nu are noțiuni temeinice despre un domeniu, schimbă subiectul pentru că știe că îl vei prinde. Știe s-o șteargă diplomatic.

Degajat, foarte creativ, îi place să fie la curent cu noile produse, are un bun simț al umorului. Ăștia sunt distractivi. Acest bărbat, apreciază laudele, sunt cei care dacă ajung pe post de șef o duc toți bine numai cu periuțele: șeful, te iubesc!, ești cel mai deștept...

Le place lingușeala, să fie lăudați, de multe ori au inconstanţă, superficialitate, lipsa dorinței de a crește și a-și asuma responsabilitatea și tratează totul cu, pur și simplu, comercialism. Așa se simt ei bine şi nu trebuie neapărat să-i luăm la puricat prea mult că se supără și din vesel devin acizi.

Partenerul cu numărul psihic 6

Cei născuţi pe: 6, 15, 24 

Hedoniştii, ca să nu le zicem, narcisiștii. Le plac să atragă privirea, să se uite totţi la ei, chiar şi bărbaţii.

Sunt niște oameni armonici care folosesc pur și simplu arta seducției prin îmbrăcăminte și prin modul cum arată. Pun mare preț pe aspectul nu numai fizic, pe aspectul general, comportamental, mental...

Sunt oameni care au dorința de a ieși în evidență în primul rând cu aspectul, dar după aceea mai vor și cu cunoștințele pe care le au, dar și cu situația lor financiară. Ăştia dacă nu au o situație financiară stabilă, non stop nu pot dormi noaptea. Deci nu vor bogății, expansiune, ci stabilitate. 

Au o energie foarte plăcută, au mulți prieteni, sunt populari atrăgător, plin de farmec, dar au și un defect. De multe ori le e greu să reziste dorințelor celor din jur, rugăminţilor.

Au o inimă atât de bună că îşi dau și cămașa, dacă ştii cum să îi iei. De multe ori găsești leoaice din astea cu 6 care cad în capcana profitorilor.

Reprezentanții acestor numere sunt bărbați înțelepți, au un simț al umorului subtil, în orice situație găsesc și caută de multe ori un compromis ca toată lumea să fie mulțumită, relația să fie perfectă.

Așa cum spuneam, caută confirmarea abilităților mentale și dezvoltării comune. 

Partenerul cu numărul psihic 7

Cei născuţi pe: 7, 16, 25

Oameni extrem de spirituali, sunt cei care intuitiv știu dacă nuca aia pe care o ai tu în mână are miezul bun sau e stricat.

Au o intuiție fantastică. Bărbații au o percepţie detaşată faţă de tot ce înseamnă lumea. Ei se detașează de grobianism, măgăriile zilei, a oamenilor mărunți care caută răutăți. Se retrag, nu vine să te apostrofeze. Dar, ușor, ușor păstrează distanța.

E mereu cu capul în nori, iubeşte călătoriile şi natura. E cu capul în nori pentru că de multe ori visează la nişte lucruri, îşi face face planuri. Trebuie să îl tragi de mânecă - Vezi că sunt aici cu tine!. - Ah, da, mă gândeam la ceva!...

Foarte visător, face totul, dar în felul său. Multe daruri creative şi o intuiţie foarte dezvoltată. Deoarece a venit pe lume pentru creştere spirituală, sunt recomandaţi să fie ghizi spirituali altora, care sunt poate un pic dezorientaţi, rătăciţi. 

Fantastic de buni sfătuitori şi niciodată nu te vor apostrofa de ce ai ajuns în situaţia x sau y. Tratează cauze şi nu efecte.

Partenerul cu numărul psihic 8

Cei născuţi pe: 8, 17, 26 

Stâlpii societăţii nostre. Un astfel de bărbat e realist, tinde spre putere recunoaștere și succes. Simte banul unde e, simte unde sunt afacerile și acolo se pretează, dar e individualist, e hotărât și ferm. La el nu există cale de mijloc niciodată. Extreme - da ori ba!

Dacă simte că are sorți de izbândă, merg la sigur. S-a dus și a câștigat. Spuneam că ăștia sunt cei care au inventat logo-ul ăla cine nu riscă, nu câștigă. Le place să riște, sigur că da, dar un risc calculat întotdeauna.

Nu sunt cel mai bun practic. Foarte buni muncitori, de multe ori lucrează mai bine singur decât în echipa. Dar acceptă totuși și pe cineva care îl vede că are aceleași valori cu el și e pe aceeași frecvență. Îl acceptă ca partener de afacere. 

În relație poate fi însă sensibil și vulnerabil, cu toate că un 8 atacă la prima. Deci a văzut-o, mă duc s-o cunosc!  Practic, ţi-a luat piuitul. Nici nu apuci să te dezmeticești...

Un 8 se manifestă prin impetuozitatea de care de nevoie. Şi în dragoste e impetuos, dar e impetuos până devine nesuferit  de multe ori.  E ca ăia de la mai spunem noi libidinoși. Dacă vede că n-a reușit, păi nu nu mai scap de el. Încearcă până îi iese. Și după aceea zice ți-am demonstrat că am putut să o cuceresc? și îți transmite toată energia negativă.

Atunci când a simțit că femeia pe care şi-o dorește e pe aceeași frecvență și exista și simpatie, și empatie și afinități... Dacă te-ai atins de persoana aia sau ai spus o vorbă urâtă la adresa ei, ești terminat! Ai scos Balaurul din văgăună, da?

Exprimă înțelegere față de partener, va fi devotat și fider.
 

Partenerul cu numărul psihic 9

Cei născuţi pe: 9, 18, 27 

Războinicii nobili. Marţienii. Au un simț înnăscut al dreptății. Le e greu să facă totuși față mâniei interioare. Nişte vulcane imprevizibile. Numai să-l atingi, nu i-a convenit ceva, toată lava e pe tine! Un astfel de bărbat e condus de un impuls sexual puternic, amantul numerologiei, amantul excelent în numerologie ca cifra asta e. Sunt niște iubăreți. Oferă dragoste, dar au nevoie de mai multă decât au oferit. 

Nu se bagă acolo unde simt că nu primesc nimic. Nu știe, riscă ca şi 8. 

La exterior, poate să pară dur, dar în interior e tandru și blând. De multe ori instinctul ăsta sexual al lor poate să le creeze multe dificultăți în viața particulară. Pentru că 9 nu e caracterizat prin fidelitate. E tatăl infidelități e zburătorul, fluturele de noapte.

Aşa că toată viața lui va purta o mască sub care nu știi ce se ascunde - dragoste, pasiune sau profitare? E foarte complicat, poate avea mulți prieteni, dar apropiați și devotați niciunul. Pentru că imediat când l-au prins şi și-au dat seama, au fugit ca să nu fie și ei catalogați la fel.

Dintre trăsăturile pozitive se remarcă totuși receptivitatea și disponibilitatea de a-i proteja pe ceilalți cu sinceritate și cu un curaj ieșit din comun.

Deci vrei să riști să ai un prieten nou? Îl accepți cu micile lui escapade și greșeli, pentru că vei avea un om luptator lângă tine și dacă e nevoie și trebuie să dea dovadă de curaj, nu te va lăsa singur.

Cunoscând toate aceste puncte, e important să nu tragi concluzii pripite.

×
Subiecte în articol: Mihai Voropchievici Adevăruri ascunse
Parteneri
Cât costă coșul de cumpărături cu două săptămâni înainte de Paște
x close