Antena 3 Adevăruri ascunse Semne că subconștientul lucrează în favoarea ta, cu Lidia Fecioru: "Abia atunci ne va merge bine pe toate planurile"

Semne că subconștientul lucrează în favoarea ta, cu Lidia Fecioru: "Abia atunci ne va merge bine pe toate planurile"

de Georgiana Adam    |    14 Aug 2021   •   22:03
Semne că subconștientul lucrează în favoarea ta, cu Lidia Fecioru: "Abia atunci ne va merge bine pe toate planurile"
Sursa foto: Antena 3

Bioenergoterapeutul Lidia Fecioru a dezvăluit, în cadrul emisiunii "Adevăruri ascunse" de la Antena 3, care sunt semnele care ne arată că subconștientul lucrează în beneficiul nostru.

"Subconștientul dacă este plin de probleme nu e bine. Adică avem o minte care este ca o maimuță obraznică cu o bombă în mână. Așa și cu subconștientul. Trebuie să-l lăsăm de multe ori liniștit. Niciodată nu se odihnește. De aceea avem și coșmaruri, pentru că subconștientul este încărcat cu fricile noastre.

Puterea subconștientului este foarte mare și de foarte multe ori, ne culcăm și nu ne simțim bine. Ziceam noi să numărăm ca să intrăm în starea Alfa. Trebuie să-i dăm comandă, pentru că el, în timpul nopții, ne poate ajuta să ne treacă unele stări. 

Putem aduce corpului o armonie foarte bună. De foarte multe ori, suntem agitați, nimic nu ne merge, totul este pe dos. Chestia este că pentru a ne-o băgăm în subconștient și ne rămâne acolo. 

Unui om cu o minte liniștită, vei vedea că toate îi merg strună. Deci, nu are nicio problemă. Îi vin banii când îi trebuie, nu e stresat și nu se gândește la probleme. Efectiv, citește o carte fără să-i fugă gândul în alt loc", explică Lidia Fecioru, în cadrul emisiunii "Adevăruri ascunse" de la Antena 3.

Ce ne poate bloca subconștientul, cu Lidia Fecioru

"Frica, ne poate bloca subconștientul. De aceea, trebuie să scăpăm de frici. Când puterea subconștientului funcționează în beneficiul nostru, dispar fricile, pentru că el le va bloca. Și nu se va întâmpla nimic. Ne poate bloca inclusiv succesul. Că spunem că îmi e frică și nu te duci și faci niște pași pentru că îți este frică. 

Mai vedem oameni foarte calmi. De un calm olimpian. Asta vorbește despre puterea subconștientului care crește. Crește și se dezvoltă, dar trebuie să-l lăsăm și să nu-l blocăm nici cu frică, nici cu invidie sau orice îl poate influența. 

Există perioade când nu ne merge treaba. Trebuie să încercăm să fim liniștiți, să nu intrăm în panică și în disperare. Ca altfel, intervine haosul. Când intervine haosul la revedere", spune bioenergoterapeutul.

Subconștientul poate aduce sănătatea și bunăstarea într-un echilibru

"De aceea spunem noi că atunci când mintea este superioară conduce subconștientul, oamenii ajung la trezirea spirituală. Să nu lăsăm subconștientul să fie invadat de buruienile celelalte. Să-l lăsăm să-și facă lucrarea, fără să-l influențăm negativ. Totul e în mâinile noastre. 

Trebuie să-i dăm drumul și să controleze mintea. Nu trebuie să lăsăm mintea să ne controleze, deci noi trebuie să o controlăm", adaugă Lidia Fecioru.

Lidia Fecioru: "Oamenii cu subconștient sănătos, dorm sănătos"

"Coșmarurile sunt încărcătura subconștientului. Seara, nu trebuie să ne culcăm cu grijile de la serviciu și cu altele. Trebuie să-L lăsăm pe Dumnezeu acolo. Rugăciunea înainte de somn și se rezolvă. E binevenită. Trebuie să facem rugăciuni, dar să adormim cu ea. Nu după să începi să-ți aduci aminte de ce ți-a făcut unul și altul. 

Stima de sine scăzută este și ea un produsul fricii. Asta înseamnă încrederea pe care o avem în noi. 

Foarte important este succesul. Totul merge bine și se așează la un nivel foarte bun, atunci când subconștientul nostru este într-o fază spirituală foarte bună.

Noi trebuie să avem credință și încredere. Nimic fără Dumnezeu. Noi nu suntem nici habotnici, dar trebuie să ai o credință. Nu poți trăi în interior cu cineva care îți face rău. De aceea, trăim cu Dumnezeu în interiorul nostru.

Noi, păstrăm în interior o forță de nemăsurat. Sunt oameni care au succes în carieră. Îți dai seama cât își hrănește subconștientul cu treaba asta, dar în rest viața e vraiște. De ce? Pentru că nu se concentrează pe viață în sine, ci doar pe o singură chestie. 

Trebuie să ne concentrăm pe noi înșine, pe interiorul nostru. Abia atunci vom merge pe toate planurile bine", mai spune Lidia Fecioru.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close