Antena 3 CNN Adevăruri ascunse Regula celor cinci NU pentru o relaţie fericită, cu Lidia Fecioru: "Nu îți bârfi partenerul"

Regula celor cinci NU pentru o relaţie fericită, cu Lidia Fecioru: "Nu îți bârfi partenerul"

Bioenergoterapeutul Lidia Fecioru a prezentat în cadrul emisiunii Adevăruri Ascunse regula celor cinci NU pentru o relație fericită.

de Redacția Antena 3 CNN    |    11 Noi 2023   •   19:00

Lidia Feciorul a explicat în cadrul emisiunii Adevăruri ascunse că în primul rând relații fericite sunt cele în care se ține cont și de părerea celuilalt.

Bioenergoterapeutul a prezentat regula celor cinci NU, mai exact ce să nu facem într-o relație, pentru a avea o atmosferă plăcută alături de partenerul de viață.

1. Nu insulta partenerul

"Prima regulă de aur, nu insulta partenerul. Insultele nu se uită niciodată. De exemplul pot să iert, dar nu mai pot să te îmbrățișez. Insultele îi fac pe cei dragi să se răcească".

2. Nu îți bârfi partenerul

"Nici nu îl lăuda prea tare, pentru că s-ar putea să găsești una curioasă și nici nu îl bârfi pentru că oricât de apropiați ar fi prietenii tăi își vor pune întrebarea dacă tu acasă vei vorbi despre ei cu partenerul".

3. Nu îi permite trecutului să pună stăpânire asupra ta

"Sunt atât de mulți oameni care trăiesc ancorați în trecut și trăiesc în toate supărările trecutului. Aceștia sunt oamenii negativiști. Vampirii energetici pentru că ei nu se bucură de prezent".

4. Nu ceda egoismului

"Noi toți avem câte o formă mică de egoism în noi. De multe ori forma asta de egoism e hotărârea ta de a spune nu. Egoismul nu înseamnă să nu îl ai deloc. Dacă nu îl ai deloc ești un om confortabil pentru toată lumea, însă nu înseamnă că nu poți face ceva pentru celălalt".

5.Nu uita să te mai și amuzi

"E foarte frumoasă chestia asta. Câteodată viața merită luată la mișto. Merită riscat. Orice moment, chiar dacă e mai greu, va trece mai simplu dacă există o atmosferă destinsă", a spus Lidia Fecioru.

×
Parteneri
A început distribuirea pensiilor pe luna mai. Anunţul Poştei Române
x close