Antena 3 CNN Adevăruri ascunse Rețeta fericirii în 2022, cu Lidia Fecioru. Șapte obiceiuri care îți pot schimba viața în bine chiar de la începutul anului

Rețeta fericirii în 2022, cu Lidia Fecioru. Șapte obiceiuri care îți pot schimba viața în bine chiar de la începutul anului

În emisiunea Adevăruri ascunse, bioenergoterapeuta Lidia Fecioru a prezentat câteva obiceiuri care ne pot schimba viața în bine, chiar de la începutul anului. Așadar, iată una dintre rețetele fericirii pentru 2022.

Rețeta fericirii în 2022, cu Lidia Fecioru. Șapte obiceiuri care îți pot schimba viața în bine chiar de la începutul anului
de Alexandra Dima    |    08 Ian 2022   •   19:29

Cei care nu se duc la spovedit la biserică este bine să scrie o scrisoare în care să mărturisească ce au pe suflet. Este important și util să ținem și un jurnal în care să notăm ceea ce trăim, ceea ce ne dorim. 

Dar este important să ne deschidem sufletele și unul în fața celuilalt, să ne mărturisim iubirea, apecierea, iertarea. 

Este important să simțim și să facem totul acum și aici. 

În acest context, Lidia Fecioru a oferit o emoționantă mărturie din legătura cu propria mamă, căreia nu a apucat să îi mărturisească iubirea cu adevărat, decât numai după ce a murit. 

Să găsim sens în munca noastră de fiecare zi. Nu mai spune că te duci la "scârbici" în loc de "serviciu".

Să știm să ne detașăm de eșecuri, dar și de succes. Nu trebuie să ne atașăm de extreme. Evităm astfel blocajele din viața noastră. Viața e o sinusoidă... După orice succes va veni ceva ce ne va dezechilibra. Nu trebuie să ne atașăm de succes, pentru ca să știm să trăim echilibrat și atunci când nu vom avea parte de el. 

Atenție, oamenii te vor iubi pentru că tu îi respecți! Să nu asuprești pe cei mai mici în funcție, atunci când te afli la conducere!

Să nu ne grăbim prin viață. Să facem și aia, și aia, și aia. Că toate le facem la jumătate. La jumătate de preț..

Să prețuim timpul.

Oferă doar atunci când poți. Dacă poți să oferi ceva oferă. Dacă nu, nu te angaja în promisiuni deșarte. 

Investește în cele mai apropiate relații, pentru că de acolo vei avea sprijin

De foarte multe ori e bine să arătăm cum suntem cu adevărat. Să nu purtăm măști inutile! Vei obosi mai puțin dacă te prezinți cu un rol, fiind cine nu ești. Oamenii din jur să ne știe așa cum suntem. Dualitatea oamenilor e obositoare și duce la pierdere, nu la câștig. 

Să aplicăm câte puțin din toate aceste principii. Să ne reinventăm pas cu pas întru autenticitate și mai bine!

 

 

 

 

 

 

 

×
Parteneri
Armand a fost trimisă în judecată. Mesajul său către Marcel Ciolacu
x close