Antena 3 CNN Adevăruri ascunse Ritualuri pentru a scăpa de karma iubirilor trecute, cu Lidia Fecioru: ''Sufletul pereche vine întotdeauna cu o lecţie''

Ritualuri pentru a scăpa de karma iubirilor trecute, cu Lidia Fecioru: ''Sufletul pereche vine întotdeauna cu o lecţie''

Bioenergoterapeutul Lidia Fecioru a dezvăluit, în cadrul emisiunii Adevăruri Ascunse de la Antena 3, care sunt ritualurile necesare pentru a scăpa de karma iubirilor trecute.

Ritualuri pentru a scăpa de karma iubirilor trecute, cu Lidia Fecioru: ''Sufletul pereche vine întotdeauna cu o lecţie''
Sursa foto: Antena 3
de Redacția Antena 3 CNN    |    05 Dec 2021   •   17:27

''Multă lume încurcă sufletul pereche cu iubirea. Sufletul pereche vine întotdeauna cu o lecţie. 

Se spune că iubirii îi place liniştea, nu gălăgia. 

Ca să scăpăm de bagajul iubirii trecute trebuie să ne găsim un loc unde să nu ne deranjeze nimeni. 

În acest fel, noi ne vom elibera inima. Atâta timp cât ne vom elibera inima, vom vedea că nu vom mai avem niciun fel de regret. 

Nu pot sta doi oameni pe un scaun, decât înghesuiţi'', a spus bioenergoterapeutul Lidia Fecioru, în cadrul emisiunii Adevăruri ascunse de la Antena 3.

''Niciodată destinul nu-ţi va da ceva bun în locul a ceva rău, cel rău stând acolo''

''Întotdeauna trebuie să eliberăm ringul.  Nu trebuie să stai, să te gândeşti. Roagă Universul să te ajute să faci acest lucru. 

Orice lucru trebuie făcut dacă trebuie făcut, important este să faci primul pas. 

Relaţiile karmice toxice ne macină sufletul într-un mare fel şi trebuie să ne eliberăm sufletul de aceste relaţii toxice. 

De foarte multe ori se spune că ne este frică să intrăm într-o apă unde ne-am mai înecat. E foarte bine să fim foarte atenţi când păşim dintr-o relaţie în alta.

Este bine ca după o ruptură să ai măcar şase luni de zile timp să stai singur, să nu mai faci aceleaşi greşeli, să nu mai crezi aceleaşi lucruri.

Trebuie să avem curajul să ne eliberăm sufletul şi să ne spunem în gând că ne eliberăm de aceaste relaţii. Lăsăm totul în trecut şi mergem mai departe în viaţa noastră. 

Este bine să scriem pe un bileţel şi se spune că acel bileţel îl putem pune într-un bol, aprindem o lumânare şi îi dăm foc să ardă, iar acea cenuşă o suflăm în vânt.

Să ţinem minte, nu te poţi arunca într-o apă unde te-ai mai înecat'', a mai spus Lidia Fecioru.

×
Subiecte în articol: Adevăruri ascunse Lidia Fecioru
Parteneri
A murit Daniel Barbu, fost ministru al Culturii
x close