Antena 3 CNN Adevăruri ascunse Ritualuri de succes făcute de cei mai puternici oameni, cu Mihai Voropchievici

Ritualuri de succes făcute de cei mai puternici oameni, cu Mihai Voropchievici

Numerologul Mihai Voropchievici a vorbit în emisiunea Adevăruri ascunse de la Antena 3, despre ritualurile de succes făcute de cei mai puternici oameni.

Ritualuri de succes făcute de cei mai puternici oameni, cu Mihai Voropchievici
Sursa foto: Antena 3
de Redacția Antena 3 CNN    |    12 Feb 2022   •   20:36

Steve Jobs

Spune că: '' Dacă azi ar fi ultima zi din viaţa mea, aş fi fericit cu ce urmează să fac''.

În timp ce spunea, Steve Jobs se uita în oglindă. El îi transmitea celui din oglindă un ordin, un mesaj care trebuie să funcţioneze.

Dacă răspunsul era nu pentru mai multe zile la rând, ştia că trebuie să schimbe ceva. 

Mark Zuckerberg

Acesta spunea că se îmbrăca la fel în fiecare zi, pentru că acest lucru înseamnă o decizie mai puţin de luat.

Winston Churchill

Acesta avea un ritual foarte interesant. Se trezea în fiecare dimineaţă la 7:30, dar rămânea în pat până la ora 11:00, timp în care lua micul dejun, citea ziarul şi-şi făcea programul alături de secretara sa. Omul acesta ura să stea la birou, pe ceva tare şi să-i strice confortul.

Barack Obama

Acesta are un program strict de exerciţii fizice şi cardiovasculare începând cu ora 6:45, înainte de a servi micul dejun alături de familie şi de a-şi ajuta copiii să se pregătească pentru cursuri.

Bill Gates

Gates este cunoscut ca susţinător al stilului de viaţă sănătos. Acesta îşi petrece în fiecare dimineaţă o oră pe banda de alergare.

David Cameron

Spunea că are o regulă potrivit căreia nimeni nu se uită la televizor dimineaţă, iar copiii trebuie să aibă alte activităţi. Când se află în deplasări îi place să citească ziarele, însă când este acasă, preferă să-şi petreacă dimineţile alături de familie.

Jeff Bezos

Acesta spune că urăşte întâlnirile ce au loc dimineaţa devreme. Jeff Bezos stă acasă până serveşte un mic dejun bogat alături de familia sa.

Howard Schultz

Acesta spune că se trezeşte la ora 4:30 în fiecare dimineaţă pentru a-şi plimba cei trei câini şi pentru a face exerciţii fizice. În jurul orei 5:45, îşi pregăteşte cafeaua pentru el şi pentru soţia sa.

''Zile nefaste, neplăcute: 2, 5, 11, 13, 15, 18 şi 30. Nu luaţi niciun fel de decizie în aceste zile ale lunii. Acestea sunt nişte zile care nu duc la rezolvarea unor probleme.

În schimb, puteţi lua decizii şi să acţionaţi cu mare încredere în zilele: 1, 3, 7, 9, 10, 12, 16, 17, 20, 21, 22, 27 şi 28'', a spus numerologul Mihai Voropchievici în emisiunea Adevăruri ascunse de la Antena 3.

×
Subiecte în articol: Adevăruri ascunse Mihai Voropchievici
Parteneri
Marcel Ciolacu dă asigurări: Sunt bani de salarii si pensii
x close