Antena 3 CNN Adevăruri ascunse "Săgeata pe care ai aruncat-o vine tot în spatele tău" | Pilda zilei, cu Lidia Fecioru

"Săgeata pe care ai aruncat-o vine tot în spatele tău" | Pilda zilei, cu Lidia Fecioru

Bioenergoterapeutul Lidia Fecioru a explicat sâmbătă, la emisiunea Adevăruri ascunse, de la Antena3.ro, de ce e bine ca lucrurile grele şi urâte să fie scrise pe nisip, iar cele bune, pe o piatră.

"Săgeata pe care ai aruncat-o vine tot în spatele tău" | Pilda zilei, cu Lidia Fecioru
Sursa foto: Antena 3.ro
de Georgiana Adam    |    26 Noi 2022   •   21:00

"Săgeata pe care ai aruncat-o să știi că ea, și dacă face înconjurul lumii, vine tot în spate, la tine. 

Erau doi prieteni și la un moment dat, mergând ei prin pustiu așa, s-au luat la ceartă și unu i-a dat o palmă celuilalt. 

Cel care a primit palma s-a aşezat jos și a scris pe nisip: "Astăzi a fost o zi foarte urâtă în viața mea. Cel mai bun prieten al meu mi-a tras o palmă".

Citeşte şiCeaiul care te ajută să nu mai mergi des la toaletă. Lidia Fecioru: "Rezultatele se văd după două luni"

Şi până la urmă, mergând așa, că n-aveau ce să facă, trebuia să meargă prin pustiu, au ajuns într-o oază de verdeață, cu un lac. 

Şi cel care a primit palma era cât pe ce să se înece și celălalt i-a salvat viața. Acesta a ieșit din apă și a gravat pe o piatră: "Astăzi am cea mai fericită viață. Prietenul meu cel mai bun mi-a salvat viața".

Şi celălalt l-a întrebat de ce a scris ceva pe nisip și altceva a gravat-o pe piatră. Şi prietenul i-a răspuns: "Oamenii trebuie să învețe că lucrurile grele și urâte trebuie scrise pe nisip, ca să le bată vântul și să le acopere. 

Cele frumoase trebuie gravate pe piatră", a povestit bioenergoterapeutul Lidia Fecioru, sâmbătă, la rubrica Pilda zilei, de la Antena3.ro.

×
Parteneri
Ion Iliescu și Petre Roman, audiați în Dosarul Mineriadei, după 34 de ani
x close