Antena 3 CNN Adevăruri ascunse Şapte pietre care aduc noroc în dragoste, cu Lidia Fecioru: "Piatra îndrăgostiţilor aduce bogăţie în casă"

Şapte pietre care aduc noroc în dragoste, cu Lidia Fecioru: "Piatra îndrăgostiţilor aduce bogăţie în casă"

Bioenergoterapeutul Lidia Fecioru a vorbit, în cadrul emisiunii Adevăruri ascunse de la Antena 3, despre cele mai norocoase pietre semipreţioase care aduc noroc în dragoste.

Şapte pietre care aduc noroc în dragoste, cu Lidia Fecioru: "Piatra îndrăgostiţilor aduce bogăţie în casă"
Sursa foto: Antena 3
de Georgiana Adam    |    28 Mai 2022   •   20:16

"E important să intrăm în rezonanţă cu pietrele. Eu, care sunt zodia Leu, sunt cu diamantele.

Nu trebuie să permitem atingerea pietrelor de către o altă persoană. Pietrele le putem curăţa cu puţin sare. Unele dintre ele nu suportă sare, aşa că putem folosi nisip. Un nisip curat şi uscat. Totodată, se pot pune în apă sfinţită.

Iată şapte pietre norocoase care aduc noroc în dragoste şi pe care ar fi bine să le purtăm la prima întâlnire:

Acvamarinul redă armonia în cuplu

De pildă, dacă avem scandal în relaţie, ar fi bine să avem un accesoriu cu acvamarin. Culoarea albastră este foarte bună şi pentru a stimula energia glandei tiroide. Îţi limpezeşte mintea.

Agatul aduce înţelegere în cuplu

Pentru o relaţie de cuplu echilibrată şi armonioasă, agatul este piatra semipreţioasă cea mai bună. Se poate purta în inele, brăţări şi tot aşa. Se spune despre această piatră semipreţioasă că absoarbe energiile negative. Aduce înţelegere şi ataşament în cuplu. 

Jadul este dovada de fidelitate

Jadul este foarte bună pentru tratamente. Aduce bogăţie în casă. Este piatra îndrăgostiţilor. Este un simbol de preţuire şi devotament. A fost folosită din vremuri străvechi pentru a atrage dragostea. Aduce fidelitate şi compasiune. Stimulează înţelepciunea.

Opalul este piatra seducţiei

Dacă eşti născut în luna octombrie, este bine să porţi această piatră. Opalul, în dragoste, este de ajutor. Te scapă de inhibiţii şi te ajută să dai frâu liber seducţiei. Aduce energie pozitivă în cuplu. 

Piatra lunii, piatra care înteţeşte dragostea

Este piatra sacră în India. Aduce compasiune, echilibru şi pasiune în dragoste. Piatra lunii deschide spiritul persoanei ce o poartă. În vechime, aceasta era o piatră a fertilităţii.

Turmalina aduce stabilitate în cuplu

Se face şi terapie cu această piatră. Este foarte puternică. Dacă te copleşesc gândurile, poţi alege această piatră, pentru că ea curăţă energiile negative. Aduce echilibru în relaţia de cuplu. Este singura piatră care nu se curăţă, pentru că o face singură. Aduce linişte în relaţie. Readuce buna înţelegere în situaţii de cumpănă în relaţie. 

Turcoazul, piatra semipreţioasă care păstrează iubirea vie

Turcoazul aduce liniştea şi calmul în relaţia cu partenerul. Nu întâmplător este una dintre cele mai vechi pietre purtate ca talisman. Păstrează dragostea şi prieteniile.

×
Subiecte în articol: Adevăruri ascunse Lidia Fecioru
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close